12.1.2007

Vaarin vinkeistä vinkeistä vaarin

Taisi jäädä ajatus kaihertamaan takaraivoon, kun huomasin Tumppu von Tumpun haastavan väkeä tipatonta tammikuuta järeämpään abstinaatioon – tekeillä on perätens kädetön helmikuu.
En tiä arvaanko lähteä noin radikaaleihin – edes tilapäisiin – elämänmullistuksiin. Ystäväni Ville on joskus asiasta udellut, dialogi eteni suunnilleen näin:
– Ootko koskaan jäänyt kiinni vaatekomerossa runkkaamisesta?
– No en oo.
– Eikö ookkin hyvä piilo!

Mutta asiaan, muistin jonkun tiikeriveljistä lähettäneen Kotiliedestä 18/1961 kyperleikkeen, josta voi olla hyötyä tälle urheiluväelle näiden tammikuun loppupäivien aikana, ennen kuin hullunrohkea haaste astuu voimaan. Koetankin ympätä sen tähän.Varoituksen sananen, koetin käydä Suurjaosta etsimässä tarpeeksi suuria kumihansikkaita, mutta ketut sieltä löytynyt edes käteen sopivia, saati sellaisia, joihin menisi alle vielä tavalliset sormikkaat. Toisaalta, kengännumeroni on 47 ja osa ulokkeista vastaavaan tapaan isompaa kokoa, lähinnä valitettavasti nuo kädet, pää ja ehkä nenä. Tietääkö kukaan missä myydään niin sanottuja isojen poikien kumihanskoja, kokoluokkaa XXXL?

Jep jep, onhan se iihahaa, kun saa jakaa arvokasta tietoa tässä NHL-pelin alkamista odotellessa.

2 kommenttia:

herra hoo kirjoitti...

Kädetön helmikuu? Mitäpä tuosta! Lähes varman perimätiedon mukaan ovat jo useana vuonna järjestäneet tuolla Pohjanlahden toisella puolella perseettömän pääsiäisen.

Varapygmi kirjoitti...

Eivätkös ne siä hauku kaiken maailman pihtareita ja peppuneitseitä epiteetillä pääsemätön persiäinen.
Oho, olipa kömpelöä mutta huonoa…