31.1.2007

Puuhevosurheilun ystäville

On se Poppi-Hessu vaan sakea mies. Kerran aikaisemminkin tulin kiitelleeksi hänen moottoripolkupyöräily-ystäväryhmälleen (olipa aika pitkä sana) rakentamaansa epävirallista kotisivua, mutta nyt siellä on tullut kauppaan oikein myytävääkin! (Esileikkien jälkeen valitse kohta "sisään työnnä".)

Napapapat nousuun, tuon täytyy olla hurja rahasampo. Kuka voi jättää tilaamatta esimerkiksi tällaisen joka kodin tarvekalun? (Vai onko tuo tarvekalun vastakappale?)

Puuhevosen p*rsereikä*
Mukava lahja kaikille puuhevosurheilun ystäville.
Höyläämättömästä laudasta valmistettu aidon
tuntuinen leikkihevosen b-rappu. Kelluva.
Sopii vaikka kylpyleluksi. Jäljellä hajakokoja.

Myös ÄNIM-paita viehättää kovin, sopisi kuin… äää, paita päälle?

* Sensuroin hieman (* tarkoittaa nimittäin e:tä), ettei tule epäilyttäviä kävijöitä googlen kautta. Näköjään esimerkiksi "pk-s*ura" (* taas sama juttu) on jo johtanut tänne vierailijoita… puhumattakaan "Teppoilun SM-kisoista" (Teppo tarkoittaa... tai siis, tämä on pitkä juttu, kts kommenttien loppupää). Tuskin ovat viihtyneet vierailijat. varsinkaan *nsin mainitut. (* arvaatte ehkä mitä)

4 kommenttia:

Varapygmi kirjoitti...

Mitähän on tekeillä? Infotietoni kertoivat, että oli tapahtunut virhelataus. Jossain vaiheessa huomasinkin, että virheilmoituksia sateli paitsi omaa plokia avatessa, myös muitakin, ja kommentoidessa. Onko hirmuinen uusien plokien tulva pannut systeemit sekaisin?

siru kirjoitti...

Enempi pelkään sun päivitysten taajuuden saaneen koko blogi-maailman sekaisin ;)
Anna palaa Frank! Tuhopoltto on taiteenlaji..

veepygmi kirjoitti...

Eihän nuita niin tiheään ole, hyvä jos keskiarvolla yksi per päivä. Onk se paljon vai vähän?

siru kirjoitti...

Se on hyvin ;)