24.1.2007

Leuka putosi

Mahtava juttu, matti ja teppo. Aamupuhteiksi lueskelin taas plokeja, joissa mm. virkisti, myötäsuretti, oivallutti ja nauratti eräätkin asiat.

Kerawah oli kertonut syvemmän totuuden Sorainen (Harkimo) -ohjelman musiikillisista erimielisyyksistä mieleen painuvalla tavalla. Mutta ei siinä ollutkaan kaikki, sillä kun palailin kotiin ja olin tehnyt aikani hommia, piti keitellä kahvia ja lukea tarkemmin Aamulehteä.
Siellä olikin ylivoimainen jatko-osa tarinaan! Silmät ymmyrkäisiksi, kahvia väärään sieraimeen, kuset housuun (ja paskat!), kehitelkää itse haluamanne jatko.

Kypsä ja kokenut työkaverini taannoin sanoi kukkoilevalle klopille, että "sähän puhut niinkun sulla ei olis alaleukaa ollenkaan", mutta mitä hän olisi mahtanut sanoa Hjallis (Harkimolle) tämän lupauksista juontohommissa? Ja tosiaan, mikä olisi paras nimi ohjelmalla nyt, jos sitä vielä vaihdetaan? Jotain (Muuta), Ohjelma (Poistettu), Ville (Klinga), Mobiili (Visa), Ööh (Ääh) vai mikä? Parhaalle vastaukselle lupaan rajattoman oikeuden kommentoida plokissani koko loppukuun. Seuraavaksi parhaille koko loppuiän. Huonoimmalle rajaton velvollisuus.

Tässä siis vielä Aamulehden panos suureen Anna (Hjallis)-konspiraatioon, koska se oli munsta vielä hiukan hauskemmassa muodossa kuin Kervån Iltalehdestä plokaama uutinen.

8 kommenttia:

poppi-hessu kirjoitti...

Nerokasta (Idioottia) Aamu (Ilta) Lehdeltä (Puulta)!

--KATA-- kirjoitti...

En keksi taaskaan mitään, joten ihan vain velvollisuudesta täällä.

veepygmi kirjoitti...

Kiinnitys rajattomaan velvollisuuteen! Ja loppukuun oikeuteen. En kerro kumpi on kumpi.

varapee kirjoitti...

Kilpailun sato ei häikäise määrällään, ainakaan vielä. No, aikaa on esimerkiksi kuun loppuun.
Mutta oikeasti, tuo otsikkohan on murhaava! Kervålle täydet pojot alkuperäisestä jutustaan, en olisi varmaan muuten huomannut tätä lainkaan. Eilen kiersin paarissa tyhmänä Aamulehti kourassa näyttämässä kavereille tätä otsikkoa. (Siä tuskin kukaan lukee plokiani. Ihan hyvä niin.)

Jazmanaut kirjoitti...

Meinas naurattaan tuo epägrammi.
"Mahtava juttu, Matti ja Teppo"

Itseäni lainaten:

"Hieno homma, hohtava mamma"

veepee kirjoitti...

Kaunista! Tuo käyttämäni taitaa olla ainakin parinkytä vuoden takaa. Poikain kans juhannustouhuissa kuunneltiin Isojen poikien lauluja, joista jäi sanontoja elämään.
Esimerkiksi "k*lli ja p*llu ja p*rs*r*ikä, ne on kuin kaunis laulu / ne kun vaan yhteen maalattais, tulis helevetin komia taulu" muuttui sitten muotoon "Matti ja Teppo ja nyt myös Seppo, ne on kuin kaunis…ym." Silloin oli veljeskolmikon levy kai tv-mainonnassa.
Jep, kiertoilmaukset levisivät, etten sanoisi penetroituivat muuhunkin käyttöön, malliin "kirveltää matinpäätä", "tekee mieli teppoa" tai "seppo ruvella". Siitä siis tuo "mahtava juttu", kun "m*nat ja xttu" olisi ollut sopimatonta.

poppi-h kirjoitti...

Teppoilun SM-kisat?

viipii kirjoitti...

Teppoilunpa hyvinkin.