25.1.2007

Pygmi maailmalla

Tilannetiedotus vain, että menin tälläämään Kauran linkin innoittamana tähän plokiin muutama tunti sitten Sitemeterin, joka laskee kävijöitä. Mikä huiminta, se kertoo miltä kolkilta kävijät ovat. Otin varovaiseksi tavoitteeksi saada kympän täyteen ensi viikolla, mutta tämähän laskee tosiaan Blogilistan ulkopuoleltakin tulevat kävijät. Nyt oli jo 20 täynnä. Omat jatkuvat vierailut se onneksi jättää huomiotta.

Maailma on kohta valloitettu, nyt oli listalla jo Saksa, Irlanti ja Tuntematon maa! Että jos sieltä päin käydään uusiksi niin: Guten Tag! Prosit! ja… hmmm… Oy, mate! Cheers! (vai onkohan tuo joko cockney'a, aussiölinää tai muka-merimies- tai -rosvokieltä*? Oirish ei ole vahva alani.) sekä Xpurzs athogevbna! Pimpeli pom!

Rasittavaksi käy, polkka polkkaamisesta, täytyy varmaan julistaa itsensä pelikieltoon. Mutta se Sitemeter näytti niin hauskalta, että tässä on 20 kävijän lista tältä iltapäivältä. Jos joku sattuisi haluamaan, että poistan listan, niin teen sen… mutta ei kai tuossa kauheasti yksityisyyttä loukkaavaa materiaalia ole. Mahtaako se muuten jäädä joka tapauksessa sellumaan bittiavaruuteen, vaikka sen poistaisikin?

* Saatan kyllä arvata kaksi kolmesta, toisen kanssa on ristiinkommentoitu Kölnin suuntaan ja toinen kenties tarkasti linkkini hänen plokiinsa jättämästäni kommentista.
** Vähän kiperän näköinen sanaliitto, purettuna: muka-merimieskieltä tai muka-merirosvokieltä.
*** Oli tuolla toisella sivulla vielä pari lisää, kerran Jyväskylä ja kerran ensivisiittini, ennen kuin älysin kieltää laskemasta niitä. Nettiyhteydet temppuilivat tuossa äsken, tämä voi olla jo tunnin vanhaa tietoa.

7 kommenttia:

poppi-hessu kirjoitti...

Näinkö mää ny kärysin, kun yritin luoda illuusiota vilkkaasta palstasta. Koko päivän oon juossu ympäri Rovaniemeä ja poikennu Pykmin tontilla eri ip-ositteista eri koneilta... Ei vaiskaan. Miltäs nyt tuntuu, Suomen tuntemattomin julkkis?

veepygmi kirjoitti...

Susikoiramme Roi! Ooknää ehtinyt juoksemaan Airolaankin, missä se nyt lie? Tartteekin googlata.
Kysymykseesi voin vastata, että kyllähän tämä tavattoman, niisk, hienoa on. Vielä kun työt etenisivät yhtä ripeästi kuin hullulta polkka.

poppi-hesus kirjoitti...

Susi koirako Tre? On se vaan viittä vaille vähän jänskää miten helppoa on keskeyttää silloin tällöin ne "oikeat" työt ja poiketa täällä kommentoimassa jotain, mistä noin 6000 miljoonaa pallomme asukasta tiedä ei lainkaan. Ja ne "oikeat" työthän on tällä hetkellä yhtä kuin Teppoilun-SM:n suunnittelu.

Kaura kirjoitti...

Minullapa on sushikoira, joka vie munt kalaherkkujen äärelle.

Polkka-polkkaamisesta kasvaa karvoja kämmeniin, melkein yhtä paljon kuin itselinkkauksesta.

veepee kirjoitti...

Rutisee linkkaamisesta, sano. (Se oli sanaleikki.) Mulla tulee kaljuja kohtia jo kämmeniinkin!
Ohimennen voin todeta, että paitsi Alankomaat, myös Uusi mantere on jo vallattu: Yonkers, NY, Land of Opportunism. (Oiskohan Veijo Sitemeter käyny kattomassa, ettei pronoa, Setä Samulin pilkkaa ja vierasta kieltä vaan esiinny plokissa?)

jokke kirjoitti...

Kattelin tuosta siitin-miitteristä että siellä on tuttuja sanoja kuten Western, Southern ja Lapland.

Nämähän palauttavat mieleeni mielimusiikkini genreyhtymät kuten Western-Swingin, Southern-Rockin ja Lapland-Stompin.

Lapland-Stomppia muuten tanssitaan siten, että ravistellaan jääpiikki terskan nokasta polkemalla vinhasti tasajalkaa nukutetun Poron päällä. Näin tulee samalla reviirikin merkattua.

Ja viikon Spooneri:
Silloin kun Pallaksella vielä yritellään ni Ylläksellä jo paritellaan.

Hauskaa hiihtolomaa!

varapee kirjoitti...

Kiitos, sukset vesiin survaistaan, lainelautamusiikin säestyksellä. Mitäs teille Pallakselle kuuluu? Western swing on kyä hienoa kamaa, kai Bill Kirchen kelpaa korvikkeeksi, kun esim Bob Willsiä ei taida olla valikoimissa yhtä piisiä enempää.