28.9.2007

Itkupilli

Loistavaa, telkusta tulee pikapuoliin John Watersin merkkiteos Cry-Baby (USA 1990), joka edeltäneen Hairsprayn kanssa nosti hienosti esiin 1950/60-lukujen rockpopkamaa. Tästä Itkupillistä on jäänyt mieleen erityisesti esitykset Mr. Sandman sekä Please Mr. Jailer, jonka laulanut Rachel Sweet pusertaa keuhkonsa pellolle.

Jos kaipaa vielä köykäisempää kamaa, niin tiikeritoveri lähetti viikolla pari hassua linkkiä, jotka haluan täten jakaa.

K0sketinsoittimesta saa riemua irti niin monin tavoin. "I play with my balls":
http://64.72.125.131/~funnyins/imagesmlst/PlayingBalls.wmv
(EDIT: Tuo yrittää jostain syystä siirtää linkin tylsille aikuisten sivuille, kun tarkoitettu pätkä on hyvinkin viatonta kamaa. Jos sen jaksaa hiirellä kopioida ja siirtää osoitekenttään, luulisin toimivan. Seuraavaa voisi pitää törkeämpänä, mutta eipä siinäkään mitään ei ole, mitä ei olisi nähty jo yläasteella.)

Toinen linkki antoi toivoa, ettei karjalanpiirakoiden, herkkutattien ja karvalaukkujen piirteleminen tunnilla ehkä olekaan aivan turhaa. Siinä voi kehittyä niin eteväksi peittelemään piirustuksiaan, että saa oikein jonkun kuvaamaan sitä videolle.

Koululaistuherrusta

Jeaah, taidan avata mannermaisesti tällä kertaa Heineken-tölkin ennen kuin ryhdyn ihailemaan Johnny Deppiä, Amy Locanea, Iggy Poppia ja muita.

13 kommenttia:

Angela kirjoitti...

Aah, pelastit illan. Tämä on nähtävä! Miten mä en tätä akaisemmin huomannut. Oliko sulla muuten tänään punaista päällä? Mulla ei ylipäätään ole paljon punaista kaapissa joten Burman tilanteen puolestapukeutuminen jäi tässä suhteessa värittömäksi.

Varapygmi kirjoitti...

Perhana, kun olen vain piipahtanut kaupassa, enkä muistanut sitä varten vaihtaa. Mustissa ja farkunsinisissä on menty.

Olisin ehkä jotain punaista löytänyt, Koffin teepaidan tai Luontoliiton norppacollegen, joiden käytöstä on niin paljon aikaa, että voisivat tuoksahtaa tunkkaiselta. Vai olisiko tumma viininpuna käynyt?

Angela kirjoitti...

Toki olisi tai punertavat silmätkin ;)

SusuPetal kirjoitti...

Cry Baby on yksinkertaisesti niin loistava elokuva, ettei paremmaksi muutu. Onneksi se löytyy dvd:nä, koska tänään en ehtinyt sitä näkemään alusta.

Varapygmi kirjoitti...

Terve, Susu, lisää faneja! Kyllä ilahduttivat taas, niin Heineken kuin Cry-Baby. ("It's Mr. Baby to you.")
Kaikkein pudottavinta musiikkiesitysten ohella on pateettisten kliseiden lausuminen sellaisella pokalla, että ne jotenkin pirstovat vanhaa kaksinaismoralistista henkeä ja rikkovat ummehtuneita kuplia. Esimerkiksi kun Deppis saa moottoripyörän ja lausuu jotain sellaista kuin: "You have made me one happy juvenile delinquent." Sitä käsitettä (JD) sovelletaan muutenkin herkuliaanisesti.

Jaaha, jospa käräyttäisi iltapalaksi pari kevätrullaa, kun Pastanjauhantaa inspiroi hankkimaan niitä pakasteena korvikkeeksi, kun en arvaa opetella itse tekemään.

SusuPetal kirjoitti...

Minua huvittaa se "Orphans have special needs..."

Melodraamaa parhaimmillaan.

veepygmi kirjoitti...

Totta, murhaava kohtaus kaikkineen. Ranskalaissuudelman opiskelu ja melko säväkät tarinat orpoutumisesta. "A, B, C, D, E, F, G… boom!"

--KATA-- kirjoitti...

Osaan edelleen ulkoa tanssia koreografian Mr. Sandman käsipyörityksineen.

Me bobin kanssa täällä naurettiin itsemme kipeiksi noista koululaistuherruksista. Hienoja.

Avaan becks oluen. prost

veepygmi kirjoitti...

Ehtoota, Kata! Se olisikin upeaa nähdä, tuo esitys.

Mukavaa jos ne piirtelyt muitakin viihdyttävät, ihailin piirtäjän varmaa, nopeaa otetta ja kekseliäisyyttä.

Äsken tuli osuvaksi jatkoksi Noches de Pasion con Conan O'Brien. Taidan avata vielä yhden tölkin, kun lussatarjouksesta on vielä puolet jäljellä. (Tuntuu oudolta, että kortilla saa kaliasta alennusta.) Tschüss!

--KATA-- kirjoitti...

Tanssittiin sitä joskus vuonna 91 jossain tanssikoulussa ja sitten heiluin kai teinihuoneessani iltaisin kuvitellen itselleni punaisen 50-luvun pallomekon ja tupeearuksen. ja depinkin varmaan.

Avasin minäkin. Ja en voi kuunnella musiikkia kun B nukkuu ja täällä kopissa ei ole oviaukossa ovea. Aamulla asunnonnäyttö. jeah.
Auf wiedersehen!

Angela kirjoitti...

Niih, nyt löysin tuon ihmeellisen pimpelipompeli-miehen, joka osaa soittaa palloilla! Eilen hätäpäissäni suljn selaimen, kun meni oudoille sivuille ;)

veepygmi kirjoitti...

Aika hupsua hommaa, eikö? Meinasin poistaa koko linkin, koska en keksinyt miten sen väärän ohjustuksen voi poistaa. Linkki nimittäin toimi spostissa kyllä suoraan.

Ehkä pitäisi ottaa hotlinkki pois ja jättää vain osoite. Tuskin se aikuissivu ketään ilahduttaa, vaikka tuokin epäilemättä sieltä jostain löytyy. Anteeksi jos tuli harmia.

Angela kirjoitti...

Ei tullut harmia eijeijei :)