3.12.2006

Hiuskampaus! Kuudes osa

Polkkatukka on hiuskampaus (erotuksena… mistä?), josta kuutsamainen kaljuuntuva mies näkee märkiä unia. Tällään taas Neekerirummusta yhden latingin tänne, kun työ ei etene, eikä jaksa edellisessä topkympissä hoppuilla suoraan ykkösestä allakupliviin. Sääntöjä ei tartte.
Nyt yritän löytää kyllä jonkun, jota Kaura ei heti hepskekkaa…

1. Vaarallinen suuhunpantava?
dear-pukkieni
armas-lampaideni
liebst-vuohieni

2. Mikä puutostila?
parturoi-häntäheikki
saksi-himoköyrijä
leikkaa-casanova

3. Karvainen nelijalkainen?
homo-kasvoi
lesbo-leveni
hetero-laajeni

4. Löytyy joka kodista ja rakennuksesta?
makrillina
tonnikalana
punakampelana

5. Eksoottisehko hoitokeino?
mikki-hevi-zehn
roope-rockabilly-kymmenen
hessu-hiphop-ten

Kuinkas nuo nappaavat, häh? Ensimmäisestä oikeasta rivistä palkinnoksi Kylmien juomien toptenistä vapaavalintaisesti mikä vain numeroista 8-10. Tai hienostuneesti poksahtavaa allakuplivaa.

8 kommenttia:

Suojakänni kirjoitti...

Keripukki biisoni seinä akupunktio. Mutta ensimmäinen on paha, oikein natsipaha! Parahin aikaansaannokseni on tähän mennessä "käruuhieni".

Suojakänni kirjoitti...

Kärpässieni! Miten pahviksi sitä voi sunnuntaina taantua! Valitsisin viisaasti Karhu III- tölkin, mutta lääkärini on kieltänyt alkoholin nauttimisen.

Varapygmi kirjoitti...

Hittolainen! Ylinopeaa, mutta milläs tuohon voi vastaan väittää.
Tättärää, julistamme voittajan: Suojakänni!
Jonsei Karhu III -tölkki maistu, niin tarjolla on kaksi vaihtoehtoa: voin nauttia sen puolestasi tai lähettää sulle koristeeksi. Hmmm?
Bonuksena kuitenkin vielä yksi:
Mikä heläjävä soitin?
juorua
kieli
kavalla

veepygmi kirjoitti...

Lisähuomio vielä! Palkinnot ovat jo kylmiä, kyä seuraavallekin voi vielä luvata yhden, sillä taidan siirtyä kuplivasti sinne visaan.
Perhana, mahdoton arvailla, ovatko nuo ylihelppoja. Tosin Äskännin blogista on helppo huomata, että kielelliset lahjansa ovat merkittävät…

Kaura kirjoitti...

Hahaa, keksin minäkin kaik :-D Bonuskysymykseen vastaus on kalevalainen imperatiivi, jota suositan ehdottomasti kaikille koulurääkätyille!

veepee kirjoitti...

Sillä lailla! Siinä meni jo toinen tölkki, jos kaura paittasen sanaan voi luottaa.
Päätin pohtia tovin visaan lähtöä selin (selin selin) makuulla. Tuloksen valjettua ja silmien taas auetessa oli jo myöhäistä. Keitänpä puikuloita ja paistan ryynimakkaraa, eiköhän se siitä toinen työrupeama urkene.
Olisko 10 liuskaa hyvä ennenko saa ottaa seuraavan tölkin?

Kaura kirjoitti...

Sanaani voi luottaa, niin totta kuin nimeni on Kurppa Vanhanen. Sinulla on hieno itsemotivointikone käynnissä, mistä hyvästä olet ansainnut prenikan. Kelpaisiko mahalaukkua esittävä pinssi?

viipii kirjoitti...

Kone on hieno muuten, mutta ryttyää vähän tuotetta ulos pukatessaan. Ryynimakkaran päälle tarttee jälkkäriä, sitten pitää vähä lepuuttaa ja kattella Sierra Madrea ja torkkua lisää. Nyt taas töihin. Täytyyhän niiden sulaa!