2.12.2006

Veljeksien kuuma vitonen

Olikohan se viime vuoden kolmannen kvarttaalin kokouksessa Imatralla, aivan Venäjän rajalla, kun suunnittelimme tiikerisivuja, yhtenä noin neljästätoista kerrasta. Jollain jäsenistä oli lumoava idea listaksi, jonka varastan nyt tähän, ainakin tilapäisesti, kunnes ne tiikerien kotisivut ovat ylhäällä ja juoksemassa (vilpilliset pahoittelut kulmikkuudesta eli anglismista).
Siis ylävitonen eli kuumin kvintetti Aleksis Kiven veljeksistä! Tämä ei ehkä ole lopullinen ja ehdoton, vaan tämän hetken valinta, eikä äänestysjoukko ole yhden ihmisen eri persoonallisuuksia kattavampi.

Top 5 Kiven 7 veljestä
1. Aapo
2. Eero
3. Tuomas
4. Simeoni
5. Juhani

Bubbling under: Timo, Lauri.

Näin onnettomasti kävi, että toinen kaksospari ei aivan venynyt viiden kärkeen. Parempi onni ensi kerralla!

Kommentit tervetulleita, jos on poikkeavia mielipiteitä, vaikka kyllä tuo definitiiviseltä näyttää. Kukahan se syyllinen tähän ideaan oli? Ensi kerralla sitten kenties Top 3 Blytonin Viisikko.

6 kommenttia:

Kaura kirjoitti...

Lauri on kova! Hyvä lukemaan, juomaan viinaa ja seikkailemaan metsiköissä. Mitenkähän Jukolan seitsikkö olisi pärjännyt Big Brotherissa?

Varapygmi kirjoitti...

Painava kannanotto. Taitaa olla niin, että Lauri on nousussa with a bullet. Jotenkin tuntuu myös, että Juhani on käyttänyt parhaat paukut esikoisuudestaan. Ettei vaan tippuisi listalta?
Big Brotherista EN tiedä.

Anonyymi kirjoitti...

Pidät vaan listat Top Viitosina, niin ei tapahdu mitään syrjintää Viisikon tapauksesssa.

ozmo kirjoitti...

Moro Kervå! Jotenkin sotii kökköyden perussääntöjä vastaan, että listataan jokainen noin somasti. Ehkä koetankin ennen listata Top 10 Seitsemän rohkeaa miestä? (Vai mikä se Magnificent 7 oli suomeksi.)

Kaura kirjoitti...

Mihinkäs kuumaan talvitoppiin mahtuisi likainen tusina. Top 12 näyttää jotenkin kököltä.

varapee kirjoitti...

Yhdisteelmä? Top 20 Likainen tusina & 7 samuraita? Ei kukaan niiden suuseksin samuraiden nimiä muista (kentältä on tullut kivaa palautetta), joten voi salaa livauttaa jonkun yllärin sekahan.
Unohduin katselemaan plokikommentaattorien kuvia tuosta vierestä – pakko sanoa, että aika pelottava fiktio-olentojen kolmikko.