25.12.2006

Julma herrasmies palaa

Viestintä jouluna näyttää kulkevan yhä tekstareina, joskus myös puheluina. Tarkoitus oli vastailla yleisesti ja yhtäläisesti eri suunnista kopsahtaneisiin toivotuksiin, että "Hyvää päivää ja onnellista ensi viikkoa", mutta nukahdin, enkä jaksanut päiväsuhausten (ruuanlaittoa ja sen tarjoilua yms) jälkeen enää tänä iltana puuttua koko asiaan.
Ajattelen siis täällä plokiääneen, kuten ajattelin viestejä saadessani, että kiitos vaan.
Tänään tuli sitten jo elävämpääkin txt-juttua, sillä Poppi-Hessu innostui palaamaan vanhaan Korkkari-teemaan natseista ja herrasmiehistä. Pyysin luvan lainata tekstiviestiään, täten:

"Niinhän se meni Korkeajännityksissä, että herrasmies korvasi natsin. Mutta kokeilehan toisin päin! Korvaa herrasmies natsilla. Ai missäkö? Lehtien henk.koht.-palstoilla. "VARAKAS NATSI ETSII SALAISTA PK-SEURAA" (Tuo pk tarkoittaa muuten mitä ilmeisimmin päiväkänniä?)"


Tämä virkisti ihmeesti päivällä, varsinkin kun arvelin Poppi-Hessun saaneen pk-seuraksi ainakin virallisemman minänsä Poppi-Heikin. Eikä se siihen jäänyt, muutamaa tunteroista ja kenties huikeroista myöhemmin tuli jatkoa tämän verran:
"Siisti natsi etsii seuraa yksinäisistä 40-50 v. naisista. Olethan sinäkin terve?"

Kukahan mahtaa saada keväällä SM-liigan Natsipelaajan palkinnon? "Ladies and nazis! Welcome to our annual…" Taikka: "Hieno mies, aukaisi ovenkin. Todellinen vanhan ajan natsi."

Niin ovat päässä rattaat kuivahtaneet jumihin, että pitää rääpiä ideat vaikka kaverien tekstareista. Taidankin herättää pari karhua tuolta pakkasta lähentelevästä ilmanalasta ja kokeilla josko saisi pihkatapin irtoamaan ja sisälmykset kitusiin. Hyvää voileivän päälle.

8 kommenttia:

Kaura kirjoitti...

Aahhahhahhhaaahaaa, mä sain itkupotkunaurukohtauksen näistä. Olenk mää helppo?

Varapygmi kirjoitti...

Oi joi, mahtoi olla raskas joulupäivä? Pihkatappi irtosi, mikä ilolla kerrottakoon, ja aura-paprika-kalkkuna-gouda sopii ruisleivän päälle. Vielä kun löytäisi telkusta jotain Conanoinnin jatkeeksi.
Apropos! Seinfeldin huippuhetkiä, kun äiti käräyttää Georgen Glamour-lehden kimpusta, rikkoo selkänsä ja valittaa sairaalavuoteella, kuinka "poika kohtelee kehoaan kuin huvipuistoa".

Kaura kirjoitti...

Hymps, unhoitin että tarkoitukseni oli roudailla joululahnoja luoksesi. Voihan DAA!!! Syytän kaikesta tyttären yöllisiä pulmeroisia. Äh, puh. T-tuloo enivei meille glögille, jos suinkin on sen verran menokoipea!

Kauheeta tommonen huvipuistoilu! Tietenkin roppa on kuin murheen alho, jossa joutuu henkiparka vaeltamaan, nyyh. Paitti kun saa juustoa ja muuta hyvää.

Varapygmi kirjoitti...

Nou roplem, ei lahnoja kai tartte ennen torstaita. Jos sopii tulla tyhjin käsin, niin voisin tehdä huomena päiväkävelyn.
Huvipuistoilusta seuraa kisa, jossa kaikki neljä (Elaine myös siis) lyövät 100 dollariinia vetoa, kuka on Master of his/her domain. Kaiken huipuksi jakso palkittiin Emmyllä, jos oikein ymmärsin, eikä "pakkokaupungistumista" mainita ollenkaan. (Heinari aikoinaan oli sitä mieltä Pahkasiassa, että noin must-urbaatio kääntyy.)

Kaura kirjoitti...

Kuulemma pitää varoa kreikkalaisia, jotka kanniskelevat lahjoja! Joten jeaah. Pitäis ehkä vilaasta kyseinen jakso ihan tieteellisestä mielenkiinnosta.

kervå kirjoitti...

"pk" täytyy olla pikakivääri.

veepygmi kirjoitti...

Voin vaikka ottaa sen neloskauden boksin mukaan, Kaura. Jos esi- ja tosikoiset haluavat oppia, mitä aikuisten mielessä päällimmäisenä on, kun Linnanmäki ei enää riitä. (Saiskohan tästä jopa syntymään elokuvan Levottomat 4?)

Willkommen zurûck, Kervå! Erinomainen yhtälö: Hyvin toimeen tuleva natsi kaipaa pikakivääriseuraa. Tositarkoituksella?

Varapygmi kirjoitti...

Tuli vielä mieleeni, että SM-liigassa susiraJalle syrjäytyneet pelaajat haaveilevat usein siitä, että pääkaupunkiseudulta tulisi kosijoita. Eikö silloin kannattaisi pistää ilmoitus Hesariin:
"Innokas ja käsistään kätevä pelimies hakee pk-seuraa tositarkoituksella. Myös leuattomat sekä viiksi/tukkafetisistit huomioidaan."