20.12.2006

Meemikko ovimikko

Seuraava saattaa näyttää itämaisen taistelulajin eli karaten brutaalilta väärinkäytöltä, mutta ei se sitä ole. Antakaa tarpeeksi pitkä vipuvarsi, niin kaadan naisen. Jätän varmuuden vuoksi olutta syötiksi.
Onneksi Kullin kantokyky oli suurempi, jotta asia saatiin ratkeamaan sanastollisesti tyydyttävimmällä tavalla! Timin mirkinnin lippi-isi in kirjiititti ii-kiililli, kiski hilisin tistiti, milti ii-kiili niittii kirjiitittini.

Hupsis, Kaura läiskäisi märällä kintaalla viitaten haasteen meemiin, joten kaipa siihen pitää täten vastata. En vain päässyt heti katsomaan sääntöjä uusiksi, kun plokinsa näytti olevan muuttopuuhissa. No niin, nyt pääsin kopsaamaan sieltä säännöt:

Kokoa pieni tarina vähintään kolmesta seuraamastasi blogista ja tarinan haasteblogista, ottamalla yksi virke kustakin. Haasta ne blogikirjoittajat tekemään oma tarinansa, joilta lainasit virkkeet, paitsi sitä joka sinut haastoi.

En ehtinyt kunnolla tutkailla, aiheutuuko tästä liikaa päällekkäisiä haasteita, kunhan vohkin lauseita plokeista, joista olen kaikenlaista kiintoisaa ja/tai hauskaa löytänyt. Olisihan se kivaa, jos tästä edelleen jotain sikiää, mutta katsotaan miten äijän tai siis meemin käy. Vahingon kiertokulku… tarttisko tästä erikseen ilmoneerata haastetuille? Eipä kai.

6 kommenttia:

veepygmi kirjoitti...

Tulipa sittenkin lähetettyä pahoitteluja plokeihin, joista virkkeet on nyysitty. Oli vaikeuksia päästä läpi, Suojakänni ei kenties kommenttia vastaanottanut.

tisikki kirjoitti...

tostahan tuli runollinen! olen tän kerran joskus aiemmin toteuttanut paljon tylsemmin, en ehkä tällä kierroksella lähde edes yrittämään, mutta ei kai se mitään. (hilpeä ajatus, että meemi olisi koko tämän ajan (yli puoli vuotta kai tai jotain) kierrellyt pitkin poikin suomi-blogeja ja nyt tullut uudelleen luokseni.)

the quick brown fox jumped over the lazy dog, sanoi englantilaisen sisäoppilaitoksen kirjoituskoneenopettajakin aikoinaan.

Varapygmi kirjoitti...

Jaa se on niin kypsässä iässä! Ei kai nuita vakavissaan ja velvollisuutena voi ottaa tietenkään, mitäs hauskaa siinä olisi.
Oliko se niin, että tuossa lauseessa on kaikki kirjaimet? En ehdi tsekata, mut fontteja tuon tapaisella kettujutulla on esitelty.

kervå kirjoitti...

Pitääkö siellä Englannissa kirjoituskoneitakin opettaa?

Yritän vastata meemiin joskus.

veepygmi kirjoitti...

Ho, olisihan se kiva nähdä sun viritelmäsi, kun ansiokkaasti tekstiäkin kytket kuvien lomaan.
Voisivat Englannissa opettaa ennemmin remontti- ja raksamiehiä tekemään toimivia saniteettitiloja.
Kukahan muinoin kertoi Aikakoneen omasta studiosta, jossa naisjäsen panosti näihin turhuuksiin: "Sani teetti tilat".

varapee kirjoitti...

S! Ässä jäi hihaan. Muut kirjaimet tuossa näyttäisivät olevan, ääkkösiä tietysti halveksuen, mutta kulmakivenomainen "s" näyttäisi puuttuvan "tisikin" lauseesta. Kävisikö tällainen korjaus:
The quick brown fox jumps over the lazy dog, åäö?