24.12.2006

Here's one for the ladies…

Siivoamisen lomassa (täytyyhän niiden tuulettua! ja posliinin liota!) piti silmäistä linkkejä.

Yksi pudottavampia hetkiä paarissa on ollut, kun pääsin soittamaan Cobainin näköiselle toverille Richard Cheese & Lounge Against The Machinen debyyttialbumilta vetävän version kappaleesta Rape Me.

Tampereen Cobain innostui asiasta ja lainasi vähän myöhemmin mulle Cheesen kolmannen albumin I'd Like A Virgin, jossa onkin hurmaavina lounge-esityksinä mm. Coldplayn Yellow, Depeche Moden Personal Jesus, Outkastin Hey Ya ja Clashin Rock The Casbah. Unohtamatta Michael Jacksonin Beat Itia, jonka huipentuessa Dick Cheese huikkaa "Come on children!" ja saa seurakseen lapsikuoron laulamaan "beat it, beat it, beat it, beat it…".

Mutta jos kaipaa aattoillan odottavaan tunnelmaan kevennystä, tuo linkki vie YouTubeen, jonne joku pöhköpää on tuupannut yhdistelmänsä Nirvanan Saturday Night Live -esityksen videosta ja Lounge Against The Machinen soitosta. Mikähän ksylofoni tai kellopeli siellä niin jouluisesti kilkuttaa…

Tällaista tärkeää tänään, poliittisen korrektiuden huipulta. (Onko tuolle järkyttävälle jenkki-ilmaukselle PC muuten luotu koskaan järkevää suomalaista vastinetta?)

Ei kommentteja: