7.11.2006

Niitä puolihyviä!

Jep jep, uhosin tällääväni tänne myös omasta mielestäni puolihyviä juttuja, joten nyt vuorokauden vaihtuessa on hyvä käydä sanoista tekoihin.

Pari puolihyvää ite hokattua
1. SMS-VITSI Nuorista jalkapalloilijoista kun puhutaan, niin Arsenalilla on suurlupaus. Persiestä voi odottaa jotain suurta, vaikkei ehkä aivan Kakán veroista.
2. MUNASAANNOS Näitä en ole jaksanut juuri keksiä, mutta välillä niitä vaan huomaa. Suursuosikki oli Jääkiekkolehdessä, kun sisällysluettelossa viitattiin juttuun Vladimir Machuldasta, joka kuvassa istui kotopuutarhassaan ruohonleikkurin seljässä. Tekstissä kerrottiin jotenkin näin:
"JKL kävi tarkastamassa Vallun pihan".
3. AFORISMI Tästä olen tykännyt, ehkä ainoana maailmassa:
Ei ihminen kauas puusta putoa.
4. KÄÄNNÖS Takavuosina MADia kääntäessä syntyi parikin otsikkoa, jotka tuntuivat vääjäämättömiltä. Larry Flynt -elokuvan Larry Fylth -parodiaan tupsahti kahden kirjaimen paikkaa vaihtamalla:
Larry Fylth – munilla on oikeus.
5. OTSIKKO Jatkan MAD-linjalla. Siinä reposteltiin tv-sarjaa Oikeus ja kohtuus, jota joutui miettimään ennen kuin syntyi:
Tunge se
OIKEUS KOHTUUS

No juu, ehkä parempiakin voisi löytää, mutta ajattelin uutena bloggaajana aloittaa varovasti, ettei rima nouse liian korkealle (pulska mahdollisuus). Suurin osa hyvistä jutuista on kuitenkin tilannesidonnaisia ja unohtunut autuaasti, enkä saakeli vie rupea selaamaan vanhoja töitäni löytääkseni niistä parempia. Ainakaan juuri nyt. Olisiko seuraava sarja sitten jo englanniksi, koska sen kanssa on hauska venkuilla maileissa?
Tietysti pitäisi koota pahimpia omia kömmähdyksiä sekä ehkä ennen kaikkea kavereiden leimauksia, mutta tohtiiko niitä nimettöminä kerätä tänne? Ai niin, olen tainnut niin jo tehdäkin.

1 kommentti:

Kaura kirjoitti...

Muuten kommentoisin, mutta aivoni menivät juuri parvekkeelle vilvoittelemaan.