14.11.2006

Harlin ja munkit

Reuters - Hollywood
Maineikas action-ohjaaja, Oscar-kilvassa ja munkinsyömisen jälkeen toistaiseksi näppejään nuollut Lauri Harjola on päättänyt seurata Roman Abramovitshin jälkiä ja hankkia jalkapalloseuran. Hänen kiikariinsa osui Carl Gustav Mannerheimin ja pulunpaskan jälkeen Rennes Ranskan liigasta. Myös Harlinina tunnetun suomalaispatriootin kaavailema uusi nimi seuralle on Renne's.

Täältä tähän, kuten Alivaltiosihteerin salamareportteri tapaa sanoa.

9 kommenttia:

Kaura kirjoitti...

Sinähän linkität kuin linkitysmaailman Elvis! (Eikä nyt aleta mitään Elviksen kuolemasta, sehän oli selvä feikkihomma. Elvis on kaikkialla.)

Varapygmi kirjoitti...

Reeni jatkuu. Kuten ehken huomaat, en jaksa enää keksiä oikeaa aihetta, saati vitsiä, enkä kirjoittaa kovin pitkään, kunhan saa pistää parit linkit supattamaan!
Mut töitähän tässä piti tehdä, vielä satakunta sivua pitäisi nyrjäyttää ruotsista suomeksi torstaihin mennessä.
Mikähän kommodori Elviksen tilanne on laivojen suhteen? Onk vetisessä kolmiossa Bermudan suunnalla (sortsi!) näkynyt tarvetta kartuttaa Kapteenimme laivastoa?

Varapygmi kirjoitti...

Ai niin, sehän onkin Renny eikä Renne! Jokin oikosulku vaihtoi etunimen, eihän kuuluisia Rennejä taida olla kuin Korkkari- ja Tex Willer -kääntäjänä idoloimani Nikupaavola.
Surkea vitsi kääntyi absurdanilaiseksi kököksi?
Vaan väliäkö hällä, täytyy vain keksiä jotain uutta huonoa, että saa tuon alemmaksi bloginäytössä. Eiks se ole maan tapa?

Kaura kirjoitti...

Olet oivaltanut homman täydellisesti! Jotkut edistyneet jopa pukkaavat sekaan kuvia, jotta aiemmat porinat kaikkoavat vielä kauemmaksi ruudun ulkopuolelle. Mutta pystyykö kuva kökköilemään enemmän kuin tuhat sanaa? Sanoisin äkkiseltään, ettei *välttämättä*.

Tosikko kirjoitti...

Täällä kun te molemmat mellastatte samassa laatikossa, niin ilmoitanpa yleisesti ja yhtäläisesti molemmille että näin teistä unta viime yönä.

Huhhuh.

Pygmendaali, oletko mahtanut tutustua tähän blogiin
http://revontuli.vuodatus.net/
?

Kaura kirjoitti...

Herran jumala, Tosikko. Sinun pitää siirtymän suoraan shrinkkiruutuun tuommoisen unen jälkeen ja minä tuun sinne mukaan selailtuani mainitsemaasi plokia. Jaiks.

Varapygmi kirjoitti...

Jaaha, otan osaa, en nukkunut itsekään hyvin.
Kiitos linkistä, siellä on järkyttävää tavaraa niin hyvässä kuin pahassa - kuitenkin selvästi huonojen vitsien ytimessä.
Markolla ja mulla oli ennen oma epi-tuomari, joka määritteli kunkin "sutjauksen" elämänpilaamisindeksin, johon vaikutti mm. jutun kesto, rasittavuus ja varsinkin pohjimmainen huonous.
Siitä tuomari ei tahtonut päästä yli, kun äidyin pohtimaan radion soittaessa "Lumi teki engelin eteiseen", että sen vielä sulattaa kun ihmiset taluttavat koiria, mutta eikö ole liian paksua, että "äiti kulki mustissaan". Epi hipoi kai maksimia.

EV kirjoitti...

Aiheeseen liittyvä Alivaltiosihteerin kaunis takaperolause, joka tosin toimii oikein vain luettuna, kun Genen voi lausua suomalaisittain koolla:

"Suo Rennylle Kene Kellyn nerous."

Varapygmi kirjoitti...

Hienoa, siinähän kytkeytyi aibofobia tähän vahigonlaukaukseen! Vilkaisin nopeasti Arinaa ja löysin kiintoisia juttuja. Pitää tutustua siihen vielä lähemmin.
Hetkenä minä hyvänsä ovikello kilahtaa ja mustikkavaniljamunkit saapuvat. Ei niitä hra Harlin kyllä tuo, mutta sain tehtyä diilin: "Minä keitän kahvit, tuo sinä munkit".