23.11.2006

Eskarin luiseva sälli

Poikani, lempinimeltään Rupsu-Rudolf, on ollut alkuviikolla öksötaudissa, mutta pääsi eilen yökylään ja tänään pre-schooliin. Se oli vähän jännää, kun läksyjä oli kertynyt ja lisäksi piti keksiä Show and tell -tuokioon esine aiheesta "Something I'm thankful for".
No, suosikkilelu juuri nyt on jättitikkarin tikkuna ollut luurankokäsi. Yön hautomisen jälkeen suunnitelma oli aamulla valmis: luurankokäsi esittelyyn, peruste kiitollisuuteen kuului näin:
"I'm thankful for the bones. Without bones you would go all [esitys koko kropan lötkähtämisestä] like macaroni."
Mitä siinä muuta voi kuin kannustaa, että hienosti keksitty. Hyvä etten boneria saanut.

4 kommenttia:

Elma kirjoitti...

Kommentoinpa nyt tähänkin.
Ollaan siis tosissaan saletisti salasukulaisia, sillä mun kuopus (jota luonnonkiharan pehkonsa takia myös rölliksi joskus kehutaan) oli myös alkuviikon öksötaudissa. Ja tokaks kuopuksin on ollu kans enkkulaisessa koulussa (käsittääkseni teidän R-R kans?) ja sit viel se että tosi hyvin keksitty toi luuronkohomma.

Varapygmi kirjoitti...

Jep juu, Jätskimooses käy tosiaan viä englanninkielistä päiväkotia/esikoulua, ensi vuonna menee ihka tavalliseen kouluun ja oppii ehkä suomenkin aakkoset sitten kunnolla. (Aika hyvin ne menee jo.)
Poika tuli haettua kolme tuntia sitten. Hykertelin koko päivän sitä luujuttua, mutta jatko-osaa ei irronnut. Yleisvastaus "Emmää muista" tuli uteluihin, miten se esittely meni. Ja viime vuonna kalkkuna ei ollut hyvää, siksi sitä ei voinut nyt syödä.

Kaura kirjoitti...

Keksin tästä aiheesta inspiroituneena hienon piisin! "Thank you for the bones. Those endless bones, those sacred bones you gave me. I'm thinking of the bones. I won't forget a single bone, believe me." Ja mulla on lisääkin sanoja, jotka aion esittää, mikäli en pakota itseäni tenttikirjan äärelle NY.

Varapygmi kirjoitti...

Hui, alkoi soida päässä siihen sopiva sävelkin! Sitten alkoi virrata muita aiheen ääreltä, kuten Thorogoodin I Drink A Bone, Neil Youngin Oh Bonesome Me ja tietty Blondien Hanging on the Telebone. Osaispa lopettaa tähän.