26.11.2006

Etelässä! Tiikerit ärjyvät Hämeenlinnassa

Hurjaa menoa, kävimme eilen Rinkelinmäellä ihailemassa ottelun HPK-HIFK, muistan myös miten se päättyi. Sitten parin paarin rohkaisulla legendaariseen Kolibriin!
Siellä esiintyi Anita Hirvonen. Kypsien naisten kaarti oli sellaista kuin Irwin jo lupaili. He olivat kypsiä ja silmä vilkkui. Minua haki tanssiin yksi nainen, joka tuli paikalle pikkujouluista. Tanssiminen oli toki hauskaa, varmasti hänenkin mielestään ratkiriemukasta, sillä hän lupasi kappaleen päätyttyä hakea seuraavaksi tanssiin pylvästä.
Hotellisänkyjen tyynyillä oli Marianne-karkit. Eräs meistä löysi myös sänkynsä alta aamulla topin, tiettävästi naisten sellaisen, joten yö on ollut saletisti vilkkaampi kuin hän itsekään muistaa.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Harmi etten ehtinyt mukaan Kolibriin. Tosin olen niin ruma että mua ei olis hakenut edes hakurobotti. Kiitos pojat taas yhdestä elämysmatkasta.

Frank C

magic kirjoitti...

On se vaan kumma, kun omista reissuista saa nykyään lukea internetistä heti kotiin palattuaan. Vaan tietysti parempi näin kuin että jos lukisi sanomalehdistä tai näkisi poliisi-tv:stä. Vedonlyöntimummo oli muuten 100 metrin päässä kioskista ja hoki kasikasi-mantraansa...

Varapygmi kirjoitti...

V*dun tiikerit! Heti huutelemassa, kun toisella kestää aavistuksen pitempään päästä kotiin.
Ulkoa kuuluu tälläkin hetkellä rollaattorin kitinä, luultavasti ehtisi viä ekana lyömään tuloksen 8-8.
Jäsen C:lle tiedoksi, että Fast Show on yhtä hurmaavaa kuin odotin ja vähän tykö.

Varapygmi kirjoitti...

Tähän vain lisähuomautus, että kokeilin jännittävää matkaplokaamista. Tuo on kirjoitettu tuopin äärellä H-linnan Public Cornerissa, mikähän sen toinen nimi olikaan, joku Kellari?
Tiikerijäsenet C, OP ja I sekä Lauri Leijona tukivat projektia, O ajeli jo edellisiltana kotiin.

magic kirjoitti...

Haluaisin vaan kommentoida sitä törkeää toppivihjailua. Se löytyi mun vuoteeni alta, tämä on totta. Mutta se oli ruskea ja pölyinen. Olisinko MINÄ kelpuuttanut juopposeksiin ruskeatoppisen ja pölyisen naisen? Ja oli siellä sängyn alla vanha Alkon muovikassikin, mutta silti ei mitään tukehtumisleikkejä leikitty.

veepygmi kirjoitti...

Jaa-a, ikuisuuskysymyksiä. Väittänet Groucho Marxin tyyliin, ettet lähde semmoisen kanssa joka huolii sinut? Ovatko muut kuin pölyiset ja ruskeatoppiset ehdotelleet?
Entä oliko hänellä pahvikartiot topin alla, kuten eräillä, joiden intiaanisquawnimi on "Tanssii pylväiden kanssa"?