4.11.2006

Huonoja kehnommat

Pitäähän se kerran kokeilla, miltä blogin luominen ja sinne kirjoittaminen tuntuu, koska olen niitä tänään oikeita töitä odotellessa selaillut kohtuuttoman määrän.
Kun ei mitään rutinoffia ja sanottavaa tunnu olevan, täytyy tuupata tänne listaa huonoa kehnommista asioista – mitä vanhempia sen parempi.

Huonoimmat ite keksityt
1. VITSI
Varmaankin ainakin lähelle pääsee tämä vanha, unissa keksitty (ellei joku sitten kertonut sitä ollessani niin tuubassa, että keksin sen muka uudestaan):
Salman Rushdie joutui fatwan varjossa niin tukalaan tilanteeseen, että piti käyttää valepukua ja hankkia sivutöitä. Nämä hän yhdisti kätevästi ryhtymällä joulupukiksi, mutta miten hän sai toimitettua suuret lahjamäärät perille?
Saatanallisilla säkeillä, tieteskin.

2. MUNASAANNOS Nyt pääsen jo tukevasti pohjamutiin:
Lemmenjoella haettiin kultaa kahdessakin mielessä, vaskoolilla ja öitä virkistämään. Kun muu ei auttanut, tilattiin naapurimaan pääkaupungista ammattimaisia viihdyttäjiä. Samalla järjestettiin karaokeilta, mutta mikä oli suosituin laulu?
Se oli 'Moskovan valot', jossa erityisesti herkisti kooruksen "…silloin loisti mo... eiku valot Moskovan…"

3. AFORISMI Tässä lajissa vaihtoehtoja olisi useita, mutta joku on tavallaan hyväkin. Tämä vanha sotaratsu ei varmaankaan ole:
Sukuvika on se jos rutsa ei luista.

4. KÄÄNNÖS Jälleen on runsaudenpulaa, mutta pahinta päätä edustaa käännökseni tosi coolille, kenties hiukan vanhalle fraasille "Be there or be square":
Ole paikalla tai olet palikka. (Ei rimmaa, ei millään)

5. OTSIKKO Ylivertaisehko ykkönen löytyy NHL-maailmasta, kun puolustaja Tom Poti oli loukkaantunut. Siitä olisi saanut pikkunäppärästi tautoroivan otsikon, mutta pitihän se panna ratkaisevaa astetta pahemmaksi über-huonouden puolelle:
Poti poti potilaana

No niin, siinä sai pahimpia syntejä alta pois. Ensi kerralla kenties lista puolihyvistä, ainakin omasta mielestä?

3 kommenttia:

Varapygmi kirjoitti...

No jaa, sitä saa vaikkei tilaisikaan. Tuskin otsikko johti harhaan, vai häh?
t. varapygmi

kentucky friedman kirjoitti...

Häh, punajuuri täällä tai pörriäinen torilla? Käsittämätöntä höpinää...

Varapygmi kirjoitti...

Kiitos kommentista! Luultavasti olen samaa mieltä, vaikka munsta Kentuckyn parasta on Straight Bourbon Whiskey ja upporasvassa paistetuista taas "Kinky" Friedman, miksei myös bändinsä Texas Jewboys.