4.5.2007

Soon I'm gonna be a Jedi

Äidyin penkomaan enemmänkin "Weird Al" Yankovicin pätkiä juutuubilta ja nauroin niille väsyneenä. Vahinko kiertämään, sano.

Bob
Nerollinen sanoitus, pelkkiä palindromeja, jotka onnekkaasti päästään näyttämään pahvilapuilla, sillä pohjana on Bob Dylanin video Subterranean Homesick Blues.

Bohemian polka
Nimestä voisi aavistaakin, että tuo on polkkaversio Queenin Bohemian Rhapsodysta. Siihen joku on tehnyt etevän videon alkuperäistä soveltaen.

Saga begins
Star Wars -teema yhdistyy kauniisti Don McLeanin American Piehin. Ote sanoista:
Oh my my this here Anakin guy
May be Vader someday later - now he's just a small fry
And he left his home and kissed his mommy goodbye
Sayin' "Soon I'm gonna be a Jedi"
"Soon I'm gonna be a Jedi"


Polka Party!
Kasarihitit soivat verevämmin kuin konsaan, kun ne vedetään polkaksi: Gabriel, Collins, Stones, Bananarama, Falco, Tears For Fears, Madonna ym.

Like A Surgeon
Tämä on klassikko, Weird Alin sovitus Madonnan Like A Virginista. "I can feel your heartbeat, for the very last time".


Jos nämä eivät sinällään huvita, voin kertoa vielä reseptin, jota kokeilimme pari viikkoa sitten.

Aineksemme ovat pussi Fisherman's Friend -pastilleja ja pullo viinaa. Tarkoitus on saada fisut uimaan pullossa mahdollisimman pieninä partikkeleina. Kaveri toi ainekset ja minä sotkin (tiikeri joutui kesyttämään leijonaa). Käytin huipputeknisenä miehenä jotain yleiskonehässäkkää, jonne ropsautin pastillit ja kolmanneksen pullosta. Pohjalla oleva terä pyrki sitten silppuamaan ja sekoittamaan, minkä jälkeen kaadoin liemen takaisin pulloon. (Osa oli vielä liian isoina paloina mennäkseen läpi suppilosta eli tratista, joten uusin tämän vaiheen.)

Parin jääkaapissa vietetyn tunnin päästä maukas, sakeahko liemi oli valmis. Niettä kiitos vaan, Pulse. Satsin jälkeen alkaa naurattaa huonompikin huumori. Valmiiksi sekoitettua fisuviinaakin on kyllä kaupan, en tiedä kumpi etevämmältä maistuu, mutta toinen vaihtoehdoista on halvempaa ja sottaisempaa, eli sikäli parempaa, kun saa käyttää pölyttyvää yleiskonetta.

11 kommenttia:

Angela kirjoitti...

Varsin hubaa täällä Osmopoliitin plokissa taas...ja nyt mä ymmärrän sen kauheen pitkän tauon blogailussa...sähän olet ryypännyt! Voijettä. ;)

Like a Virgin-väännös kyllä kiinnostaa. Kuuntelen kotikoneella sit. Tämä työkone antaa odotuttaa niin kauan, että siinä ehtii vaikka Treelle hilpaista sillä aikaa...ja olen nyt muuten lakisääteisellä ruokiksella!

Varapygmi kirjoitti...

Ei ei ei! Kyllä se masennuksen ja työpaineiden piikkiin menee, jos pieni tauko oli, mutta niitä piti lääkitä parina iltapäivänä kyllä herkuttelusessiolla punhoineen ja ruokineen sekä tasoittaa sitten fisuviinalla, kerta kaveri erehtyi virkistysvierailulle.

Hiljaista on ollut juomarintamalla muuten, muistaakseni.

hdcanis kirjoitti...

Musiikillisessa mielessä en ihan heti väsy kehumaan Weird Alin upeaa harmonikka-riffiä Another One Rides the Busissa (ainakin siinä ilmeisesti demoversiossa joka minun hyllystäni löytyy). Jos joskus perustan rokkibändin niin siihen pitää saada komppiharmonikka.

Varapygmi kirjoitti...

Jou, aika yllättävä veto se Rides The Bus. Siitä löytyi juutuubilta myös etevä tv-live duona. Tom Snyder on aika pihalla esitellessään Weird Alia.

http://www.youtube.com/watch?v=r-VcU89usjM

poppi-hessu kirjoitti...

Moro pykmi! Rovaniemen päristelevät tenuseipäät eli Nappopapapt kehittivät koekeittiössään jokin aika sitten vielä fisuviinaakin etevämmän tuotteen. Nimittäin viinan, joka ei närästä lainkaan! Sen nimi on Vodka-Rennie. Käys vilakisemassa seoksen koemaistiasiraportti em. luttausporukan epävirallisilla kotisivuilla.

Polgara kirjoitti...

Kyllä itse tehty fisujutska on aina parempaa kuin Oklan tuote, tosi on! Yleiskoneista viis, me ajettiin vain yli kaulimella ,D Ja maistuihan se, tästä on nyt kyllä aikaa... Tuo Vodka-Rennie alkaa kiinnostaa myös. Joskus oli tapana laittaa illan viimoiseen drinkuun pari Treoa poreamaan eli varmistaa päänsärky aamuksi!

Jazmanaut kirjoitti...

Hmm... Vodka samarin...

Varapygmi kirjoitti...

Kas moro! Onko täälä käyty pohjia nautiskellessa?

Vodka-Rennie pelottaa. Treo ei oikein soita kelloja, onko se jotain muuta kuin vitamiiniporetta? Vodka-Samarin voisi olla virkeä juoma. Entäpä vodka-viagra? Toinen taltuttaa ja toinen pönkittää, kuulemma.

Polgara, tuumin minäkin, että suttunuija voisi olla parempi vehje fisujen murjomiseen, mutta kävi se nuinkin. Illan vimosesta taas tulee mieleen, että huolestuttavan moni on epäillyt saaneensa tyrmäystippoja. Itsekin olen kokenut, että taju katoaa, mutta viimeisillä voimilla on päässyt taksilla kotiin.

Pirun paha arvioida, onko siinä ulkoista vaikutusta vai pelkkää omaa tyhmyyttä, kun tauon jälkeen ei kestäkään kuten ennen.

Varapygmi kirjoitti...

Tuli vielä mieleeni, että ehdotin Pulselle puhelimitse, josko kannattaisi ostaa evääksi Jaloviinaa, mutta hän kallistui fisuun.

Ansaitseeko sillä jo tittelin jallunpihtaaja?

Theodorville kirjoitti...

Kunnon salmiakkiviinan on pakko olla hyvää kun se jo kerran kiellettiinkin. Nuoriso nääs kato innostui. Aamulla sitten isät ja äidit ja tädit ja sedät huudahtelivat : "Poika (tai tyttö)! ettet vaan haise salmiakilta!"

Tämmöisen reseptin kuulin joskus että jos pudottelee valkosipulinkynsiä kossupulloon, antaa niiden ässehtiä siellä n kuukauden ja juo juoman niin seuraavana aamulla ei tuoksu ei kynsilaukka eikä tukkilaukka. Kukaan ei ole kuulemma kokeillut. Aina on "kosander" juotu ja kynnet syljeskelty pitkin lattioita ennen kuin fissio on käynnistynyt.

Varapygmi kirjoitti...

Ai jai, veesipulikosaani olisi varmaan hyvää. Mistähän löytäisi sellaisen säilytyspaikan, ettei pulloa pysty hakemaan sieltä ennen kuin kuukauden päästä?