7.5.2007

Poliitilla, Viirus puhelimessa

Eilen iltamyöhällä smurffaillessa piipahdin myös päivittämättömissä plokeissa, kun ajattelin silmäistä kommenttilooria.
Siellä toistui yllättäen parissakin paikassa, nimittäin Urpon ja Jazmanautin ovikelloa klinkutellessani tai siis kommentteja tutkiakseni, että senor Google heitti virheilmoitusta, joka näkyy tuossa vieressä.

Osaako joku valistaa, onko tuo pelkkä kämmi? Vai pitääkö epäillä viruksen iskeneen koneeseeni? (Nyt aukeavat kyllä ukset minullekin. Vai onko kuuklella diili, että pitää näin hämärällä tavalla pyrkiä kauppaamaan suojaohjelmia? Kokeilin huvikseni kahdella selaimella, Safarilla ja Firefoxilla, ja saman tuloksen ne tuottivat.)

* * * * *

Ihan toinen juttu oli se, että urheilua seuraava toveri Pulse viestitti eilen sms-väylitse, kuinka ilahduttavasti teksti-tv uutisoi rallista. Nimittäin kyllähän tuosta sivun 281 otsikosta automaattina luulisi, että joko Sebastien Loeb hukkaa liikaa aikaa tai sitten hylätään oikaisemisen takia. Senhän taas piti nostaa Marcus Grönholmin asemia, "vaikka tietenkään emme toivo tällaista" hänen kilpakumppanilleen, kuten Matti Kyllönen tapasi formuloissa terhentää.


Pettymys oli valtaisa, kun nyt näin Loebin kuitenkin voittaneen rallin. Missä vika?


Eikö ole sikamaista, miten ihmisiä johdetaan harhaan ja aiheutetaan väärää voitonriemua?

2 kommenttia:

allyalias kirjoitti...

Minulle kävi kerran tuo sama virheilmoitus. Ongelma poistui itsestään, muistaakseni vielä hyvin nopeasti. En kyllä tiedä mistä tuo johtuu, mutta minun koneeni on ainakin vielä täysin elossa ja käsittääkseni virusvapaakin.

Varapygmi kirjoitti...

Kiitos, hyvä tietää. En varustaudu sitten kiireen vilkkaa hampaisiin asti sodassa viruksia vastaan.