10.5.2007

Kuva-arvoitukset osa X

Irroittauduin jo muihin hommiin, mutta iski vielä yksi satsi mieleen. Tällä kertaa kotimaisia, joitakin Eppu Normaalin minulle tuttuja kappaleita, tarkemmin sanottuna neljä sellaista.

1. Albumikappale sieltä historian hämäristä.


2. Kai tuo pitää läpimurroksi luokitella, single- ja lp-raita.


3. Tässä mennään jo pitkälti 80-luvun puolella, hieno hitti.


4. Vähän myöhäisempää, peräti 90-luvun tuotantoa, kai se ainakin radiohitti oli.


Jeaah, panen vastauksia sitten tarvittaessa kommentteihin. Olettehan huomanneet tutkia Lou Reedin kompakuvia tuolta alempaa? En ole ihan saletti, oliko tämä kymmenes satsi, joten tuo X tarkoittaa joko kymmentä tai tarvittaessa mysteerinumeroa.

8 kommenttia:

Kaura kirjoitti...

Oho, onko joku vaivautunu spämmäämään jopa ton sanantunnistuksen läpi! Jaui! Eniveis, mä kekkasin kaikki! Ykkönen ja kakkonen muodostivat tyylikkään, jotenkin harmonisen kaksikon. Ja Conrad-vaikutteinen piisi on tietty suosikkeja.

veepygmi kirjoitti...

Ehei, nuita faneja vaan riittää joka kolkalta… mjuu.

Olipa nopiaa taas, mutta ei kai sen niin väliä ole. Harmoniaa oli tosiaan tavoiteltu, harmonikkaa vasta myöhemmin.

mitvit kirjoitti...

Helppoja:

1. Poliisi Jackie Brown golffaa
2. Po-liisi Pamela Anderson golffaa taas
3. Pimeyden tissit go
4. Hipit pumppaa

Minä ja Kleetuksen bibi ollaan muuten roskapostittajia.

Varapygmi kirjoitti...

Terve mitvit! Raikkaassa muodossa ovat vastaukset. Yritin kyllä vähä rajatakin niitä tissejä, etteivät vie kokonaan huomiota.

Herr Cletus tuli ensivisiitille, tietääkseni. En viitsinyt haistatella, vaikka oudolta tuo vaikutti. Onko kiertänyt paljon näissä lootikoissa?

allyalias kirjoitti...

Sen verran on (P)Eppuja pakkosyötetty teinixauton takapenkillä, silloin kaukaisehkossa nuoruuessa ja karvanoppien hakatessa ohimoa murskaksi, että näistä vihjeistä äkkäsin kaikki paitsi kakkosen, mutta johan tuo Mitvitin (vai Mitvitun) kommentti auttoi.

Varapygmi kirjoitti...

Moro allya.! Oletko sinäkin kova spämäyttämään?

Jep, olen joskus väitellyt parivaljakosta 1 ja 2, luultavasiten paarissa, joten tuumin ettei niitä jokahinen ehkä muista. Varsinkaan sitä, jossa Jackie Brown golffaa.

mitvit kirjoitti...

Tissejä ei voi rajata! Ne vievät väistämättä kaiken huomion.

Varapygmi kirjoitti...

Rock on rajaamaton riemu. Mitvit, lohduttaako yhtään, että tuo kaksikko näyttää olevan pikemmin plastiikkaa kuin cocacolan kaltainen nk. aito asia?

Tuli mieleeni, että voihan spämmit ottaa poiskin. Jos nimittäin sitä voisi käyttää opastajana, joka ohjaa pommituksen tänne. Enhän minä näistä mitään tiedä…