24.5.2007

Ohimeneviä tuulia

Olen törmännyt satunnaisissa työpaikoissani sellaisiin sykähdyttäviin, sanoisiko kansan miehiin, joille on kertynyt paitsi kokemuksen suomaa näkökulmaa, myös kiteytyksiä erinäisistä aiheista. Eräs työkaveri totesi puhurin viedessä melkein tukan päästä, että "tuntuu olevan ohimeneviä tuulia".

Osuva vähättely on ihmeen lohdullista, verrattuna vaikkapa kiivaaseen tai itsesääliseen kiukkuun, kiroiluun ja turhautumiseen. Olisiko se sitä "hiljaista viisautta", josta syntitestin yhteydessä taisi olla puhetta?

En taaskaan ehdi purkaa oikeita aiheita (hah! niin kuin sellaisia osaisin käsitelläkään), mutta nauratti taas ääneen jotkut haut, joilla oli tupsahdettu varapygmin takapihalle. Tässä valikoituja viime viikoilta.

kitaran barre otteet
rupsu joonatan
pano vinkit
laki seksifantasiat
betasalpaaja ja raskaus
marcus grönholm up in the ass
kulli suurempi kuin isällä
ihmisille hevosten sukupuolielimet
mitä himoköyrijä tarkoittaa
saksalaiset sarja tunnarit
teekkarivitsit
naida hevosta

Näköjään olen keräillyt erityisesti alatyylin hakuja, onhan niitä toki kaikenlaisia muitakin ollut, mutta eivät ole vain takertuneet samalla lailla silmään.

Nuo viimeiset kolme tuntuvat kuuluvan suunnilleen samaan luokkaan hekumallisuudessaan: 'saksalaiset sarjatunnarit', 'teekkarivitsit' ja 'naida hevosta'. Mitenkäs se Tapani Kansan suomennos menikään kappaleesta "Have You Ever Really Loved A Woman". Oliko se siivommin "Rakastellessasi hevosta saat sen tietää"? Jukeblogin karmeat käännökset tietää.

Tästä kumpuaa mieleen, kun vuosia sitten patistelin ruotsalaista päätoimittajaa, että jollain tekstillä alkaa olla kiire. Kauniiksi, kohottavaksi ja humoristiseksi luulemakseni lopuksi panin Tähtien sotaan viitanneen kannustuksen "May the horse be with you!". Hällä oli ressiä, ei huvittanut lainkaan. Lähetti tylyn vastauksen loppukaneetilla "May the horse be with yourself!". Se on askarruttanut ja hymyilyttänyt kaikki nämä vuodet, että millaista törkeyttä hän luuli minun tavoitelleen.

Mutta kivampaa asiaa lopuksi. Loistava olisi lastenkirjan aiheeksi tuo "rupsu joonatan".

11 kommenttia:

Ohari kirjoitti...

Hohoo! Mitä ihmettä ihmisten päässä liikkuu? Vanhaan blogiini marssittiin jatkuvasti ja taas haulla "hevosen sukupuolielimet", mikä hämmästytti ja hämmensi. Onhan ne tietysti kauhean suuret ja mutkikkaat, mutta niin on koko elukka. Äh.

yoonop

Elma kirjoitti...

Voi ei, Osmo ja Ohari, te ootte tollasia pornohenkisiä. Mun blogiin tullaan hakusanoilla maksasyöpä, dementia ja paise. Niin että repikää siitä!
Tai vastaavasti sitten älkää repikö.
Pygmi, salasukulaiseni. Aion vokotella sua tässä lähipäivinä. Nimittäin! Mietin tässä niinku ankarasti ja kokoajan, että jaksaisinko rahdata wanhat luuni Tampereelle miittiin päivänä jolloin koulut loppuu.
Nyt sit aattelin että jos, niin sit kyllä haluun nähä sut kans ! Salasukulaisuuden nimissä ! Vonk!

Varapygmi kirjoitti...

Hevosen elimistä tuli mieleeni, että olisiko joku herännyt miettimään amersanontaa "hung like a horse", ettei se ehkä tarkoitakaan, jotta 'hirtetty kuin hevonen'. "Antaa hevosten miettiä, kun niillä on isompi pää", on Ville Nieminen todennut.

Oi Elma, sehän olisi hauskaa, mutta jos kyse on vkonlopusta 1.–3.6. olen valitettavasti kines. Tarttee huuhata pojan kanssa, siis paremminkin saa ilon ja kunnian, enkä viitsi häntä raijata ainakaan paareihin.

allyalias kirjoitti...

Rupsu joonatan on kyllä aivan ehdoton haku :D

Ja tekisi mieli kuulla vielä lisää sellaisista seksifantasioista, joiden luvallisuutta pitää tarkistella lakikirjan kanssa.

Kaura kirjoitti...

Piereskelevä lokki! Selvä aukko maalimankirjallisuudessa.

Varapygmi kirjoitti...

Nämä ovat niin viistoja silmäyksiä asioihin, joita joku hakee, että on hauska ihmetellä ja luoda omaksi huvikseen kehyskertomuksia. Totuus on varmaan arkisempi, mutta sitä on vaikea tavoittaa.

Break like the wind, Jonathan!

Elma kirjoitti...

Myääähhh. Siis emmää sillä, kivahan se on pojan kans huuhata, mutta tää oli tälläinen itsekäs määhkäisy vainen :)
Rupsu Joonatan.. arvatkaa kenen himassa on kani, jonka nimi on Joonatan :D:D Kotikasvatukseni estää nyt alkaa ilakoimaan rupsu Joonatanilla yhtään mitään;)
Jos joku hakis mun blogiin kysymyksellä "mitä himonussija tarkoittaa" niin siihen osaisin vastata täydellisesti! (se on autoilija, joka tulee autollaan ihan persiiseen kii ajamaan. Eli himonussimaan. Ettäs tiiätte)

Polgara kirjoitti...

Meilä vieraillaan jatkuvasti katsomassa kondyloomaa ja pissimässä verta *huoh* Vähänkö kyllästyttää... no nih! Nyt ne tuleekin tänne - jihhuuh! Rupsu on kyllä aika paha ,D

Angela kirjoitti...

Hold your horses! ptruuu Mun blogiin tullaan Johnny Deppiä ja muitakin tähtiä etsimään. :) Voi kuinka mulla on hyveellinen ja harhaanjohtava blögi (The Dark Horse!) :D You can lead a horse to water but you can't make it drink! haha

(Dorothy Parker, tuo aikansa mainio sanailija teki muuten tuosta viimeisestä sanonnasta oman briljantin version: "You can lead a horticulture, but you can't make her think.")

Varapygmi kirjoitti...

Vallatonta hevostelua! Mulla oli vähän hoppua muilla rintamilla, mutta vastailen näin jälkijunassa.

Elma: kyä kai sopiva hetki joskus löytyy. Ikävää sellainen himon*ssiminen.

Polgara: taisit mainita tuon jo aikaisemmin, ja kyllä, tänne on löydetty sillä haulla.

Angela: täytyy tutkia, mikä D. Parker olikaan naisiaan. Deppis on mun suosikkinäyttelijöitä, joten voin itsekin eksyä blogiisi sillä haulla.

Angela kirjoitti...

Dottie Parker on mun idoli. Sillä naisella sitten välähteli ja eli aikas värikästä elämää etten sanoisi...kandee tutustua!

Deppin silmät ovat huimat: salaperäiset, täynnä mysteerejä. Naulitsevat :)

Blogiini pääsee myös Rita Hayworthilla - avain Angelan luo :D (hei tämähän oli lystikästä, nyt vasta tajusin)