20.5.2007

Kiirettä ja itsemöintiä

Vauhdikas viikonloppu menossa, sillä poika hyppyyttää arkisten kauppa- ja ruuanlaittopuuhien ohessa monella hilpeällä tavalla: sirkuksen kevätesitykseen, synttäreille ja Super Mario 64:n kenttiin, joka vasta hyppelyä onkin.

Poika lähes pakottaa etsimään lisää tähtiä Mariota pomputtamalla, jos tarpeeksi maanittelen ja lupailen yhdeksän hyvää. Ne kymmenen kirosanaa livahtavat sitten huulille, kun tunaroi pelatessa, mutta useimmat pystyy nielemään.

Taas pitäisi pistää peli pyörimään, joten varsinaisen polkkaamisen sijaan tyydyn itsesaastutukseen. Katselin sattuneista syistä mitä kaikkea roinaa plokiin on tullut tuupattua. Niistä itseäni viihdyttää eniten helmikuun alussa raapustettu Unia Kaliforniasta. Se tuli mieleen eilen Uutisvuotoa silmäillessä, kun vieraileva kapteeni Simo Frangen puntaroi Hamas-aiheista kysymystä ja mainitsi lauluyhtyeen Hamas and Papas.

Huono huumori on pysynyt keppihevosenani norripojasta, ja tuohon sitä oli tiivistynyt tavallista enemmän.

2 kommenttia:

Theodorville kirjoitti...

Terve ja terveisä pojalle.
Suosittelisin tuon tasohyppäävän putkimiehen kylkiäisiksi semmoista peliä kuin Charlie tai Sint Nicolaas (ehkä joululahjaksi?)

Ilmasta huvia netistä (freeware) ja takuulla hauskaa. PC-pelejä molemmat.
Ja jos Räikkösen ja Kovalaisen otteet ei tyydytä niin sitten Super Worms samaisesta osoitteesta. Toimii kaksinpelinäkin.

Varapygmi kirjoitti...

Putkimies jyllitti jonkin verran, kymmenisen tähteä tuli löydettyä lisää, mutta tietokoneelle en ole pelejä kaivannut sen jälkeen, kun muinoin Tetris ja myöhemmin Backgammon veivät turhan paljon aikaa.

Tietokone on jäänyt isän työkaluksi ja leluksi, poika ei ole juuri hamunnut ohjaimiin, mitä nyt jotain satunnaista asiaa on yhdessä haettu eli kuuklattu. Ja tietysti plokista kuvat katsottu.

Eivätkä PC-pelit taida keskimäärin toimia Mäkissä.