22.8.2007

Solmio tuli

Haksahdin vaihteeksi tekemään testin, kerta Minjan esittelemä "Mikä juoma olisit?" kiinnosti etäisesti. Kysymysten joukossa oli useita, joista en löytänyt sopivaa vastausta lain, eipä siis ihme että tuloskin oli näin skitsofreeninen.


Hjuu, viskiä juon harvoin, silloinkin ilman jäitä* tai vesitipan kera, jos sattuu olemaan erityistä mallasherkkua. Pillimehut ovat jääneet vielä pienempään rooliin karvaassa ruokakolmiossani, vaikka toki niitä pojalle pitää ostella. Omena- ja appelsiinituoremehua kuluu jonnii verran isommasta tölkistä.

Yleisin tulos näytti olleen oluttuoppi, mikä voisi minuakin parhaiten kuvata: pitkä, arkinen ja halpa sekä tuottaa väsyneen pöhnäisen ja turpean olon. Positiivisena puolena testistä pitää mainita, ettei 10 vaihtoehtokysymykseen vastaaminen vie juuri aikaa.

Sattui olemaan aikaa tässä Suomi–Kazakstan-pelin puoliajalla. Ei aivan vakuuttanut ensimmäinen puolikas, vaikka Alexei Eremenko Jr. yllätti iloisesti ja Jässi Jääskeläinen surullisemmin.

* Nautin viskini kuten naiseni: kylmänä ja kuivana. Ei vais.

11 kommenttia:

Kaura kirjoitti...

Minäpäs olen lasi punkkua! Kohtalaiset röhönaurut irtos kyllä: You are sophisticated and refined, but also complicated and hard to deal with. Not everyone loves you, but those who do swear that you're the coolest thing since sliced bread. One of these days the people that matter will understand you. Until then, you will be sitting on your throne as the distinguished product that not everyone has the taste to appreciate. Niin! Niin! Vielä minuakin osataan arvostaa! Kerta! :)

Varapygmi kirjoitti...

Skitsofreenisyys jatkuu: lasi punjua on ehdotonta kamaa, mutta valmiiksi viipaloitu leipä ärsyttää, paitsi jos se on muutenkin mautonta paahtoleipää. Kohta ei enää löydä kunnon ruiskyrsää, jota ei olisi valmiiksi halkaistu, mikä taas vie osan aromeista.

Saanen nostaa sinua silti valtaistuimelle, oi muista erottuva tuote (hmm?).

Angela kirjoitti...

Minäkin haluaisin olla whisky. Kerron kohta olinko viski...vai maito.

Kaura kirjoitti...

Totta kai haluan valtaistuimelle ja hyvinvarustettu (punkkukaappi) jalustakin passaa! Viipaloitu ruisleipä on usein sairraan ärrrsyttävää siksikin, että palaset juuttuvat toisiinsa kiinni ja ne joutuu jokatap leikkelemään tai repimään pieneksi silpuksi. Seuraako siitä hyvä, mitä. Natiaiset kyl arvostaa valmiita viipsuja, mutta itse monimutkaisena ja hienostuneena olentona leikkelen mieluiten vaativan tason viipaleeni omin pikku kätösin ja jaloin ja veitsinkin, jos hienosteluksi menee.

Angela kirjoitti...

Nih, mä olin kaksi juomaa (sopii hyvin kuvaan): viini ja se Cosmopolitan niin kuin Minjakin :)

You are a part Cosmopolitan. You are quiet and content. You don't stand out too much, but you don't mind and don't care what people think of you. You don't need everything to be perfect, as long as you get what matters. Sure, you may be 'girly' and you may not be the smartest, craziest or most refined, but you really like yourself, and that's fine by you.

Olispa ollut mieluummin maito: Pehmeä ja puhdas. Aito ja lämmin. Luonnollinen ja kissaihmisten herkkua. Miau

Ja laitetaanpa tämä sekoilu nyt pienen mahakipristelyn piikkiin...

varapygmi kirjoitti...

Älä kerro kelleen, mutta pari viikkoa sitten hukkasin hyvä konua sekoittamalla siihen maitoa. Muistelin jonain la-aamuna herkkänä Harry Nilsonia ja kuinka hän tapasi juoda Lennoni kans Brandy Alexandereita. Kaapissa sattui olemaan konjakkia ja maitoa, joten tein niistä köyhän miehen version jos toisenkin.

Tarkkailen tulostasi, mutta harva näytti osuneen kumpaankaan minun puolikkaaseeni.

Varapygmi kirjoitti...

Kappas, ehditte lähettää molemmat samalla minuuttilukemalla viestit!
Ja näköjään alan tehdä rutkasti panovirheitä. No, tänään olenkin nakuttanut aamuseitsemästä lähtien, joskus ne voimat loppuvat.

Mut joo, Kaura, kyllä leivän leikkaamisesta pitäisi vielä vaivoin suoriutua.

Ja Angela, ne sopivat upeasti yhteen, Osmopolitan ja lasi punkkua. Se on monesti koeteltu kombineissön.

Angela kirjoitti...

Nyt vasta huomasin tuon hauskan pienen lauseen viskin juomisesta...

Toiset nauttivat viskinsä ilman vettä toiset veden kansaa, mutta minä kuin vettä vaan. Ja jos multa kysytään mitä juomaa haluat (sitten luetellaan pitkä pötkö juomia).."Siinä järjestyksessä", vastaan.

Ei vais.

Angela kirjoitti...

Osmopolitan ja lasillinen viiniä :) mun maha ei kestä näitä nauruja...

Ohari kirjoitti...

RUAAAHHHHA! Päivän ellei peräti viikon mainioin sanapari "karvaassa ruokakolmiossani"! Arvaapa huviksesi kuinka sen luin ensin. Tai oikeastaan, älä arvaa :-)

T. yx sukellusvene
(aka uppotukki aka syvyyspommi)

varapygmi kirjoitti...

Angela, käykö väsymys sielläkin käpälään? Viinavitsit putoavat aina, kuin se vitsailun kohdekin yleensä.

Ohari, moro! Tunnustan, että mullakin kävi jotain muuta mielessä adjektiivia valitessani.