10.2.2007

"V DAY" eli V niinko pottuilu

Eikä tuo V tarkoita Vihtoria, vaan suurta kisapäivää. Eilen aamulla tuli väijyttyä ykköseltä aamu-tv, jossa haastateltiin kisajärjestäjää puhelimitse ehkä minuutin verran. Koetin katsoa, löytyykö Ylen nettisivuilta pätkää, muttei osunut silmään. Hyvin Poppi-Hessu munsta suoriutui, vaikka pari kertaa mua nauratti aavistuksenomainen epäröinti, jolloin piti luultavasti miettiä miten veesanan kiertäisi.

Siks toisekseen, hän lähetteli illalla sähköpostia otsikolla "V-hetki lähestyy", mistä A) sovelsin oman otsikkoni ja B) vuodan sisältöä tänne. Reilua peliä, vai häh.
Kuulemma oli alkanut iltasella ensi kertaa jänskättää, miten kisat menevät, kun niitä on kaksi ja puoli vuotta suunnitellut. Mikä juhlavinta, Hesarin toimittaja oli puhelimitse kertonut olevansa tulossa seuraamaan kisaa kuvaajan kans. Näin Poppi-Heikki kiteytti tilanteen:
"Hienoimpia hetkiä koko projektin aikana oli, kun em. toimittaja tiedusteli varovaisesti: "Tuota, onhan tämä tapahtuma sitten ihan täysipäisten ihmisten touhua?""

Aloin vaan miettiä, että sama toimittaja on hyvin voinut kiertää jo vaikkapa Suojalkapallon, Eukonkannon, Ilmakitaroinnin, Muurahaispesässä istumisen ja Yleisen tumputtamisen ynnä muniinpuhaltelun MM-kisat, puhumattakaan viikon kuumimmasta uutistapahtumasta, kirjankannenjulkistamistilaisuudesta*. Sitten alkaa epäillä tällaista tervehenkistä toimintaa!

Pidän mottipäisyyden mahtavana ilmentymänä, että sällit saavat hönöspäiten päähänpiston, jossa kuitenkin vinha järkensä on, ja sitten oikeasti, jumalavita, vielä toteuttavat asian noin komealla tyylillä! Tai mistä minä tiedän, millaiset itse kisajärjestelyt ovat, mutta ainakin mainokset, haastattelut ja lehtijutut on hoidettu komeasti.
Kuten toimiherrat ovat toistaneet, Teppoilun SM-kisa tuo esiin terveen vaihtoehdon sille, että ratkotaan asioita nakkarilla käsirysyn merkeissä.


Vielä aivan eri asiaan. Poika syö tuossa mannapuuroa ja katselee disney-kanavaa, mutta herätessään seiskalta oli vastaavan aivomyrskyn kourissa, jollaisia omiani olen tänne joskus purkanut. Pelottavaa, tarttis lähettää kai oikaisulaitokseen kiireen vilkkaa.
Hän keksi kuitenkin liikeidean, joka kenties ratkaisee hänen taloudellisen tulevaisuutensa, ehkä koetan itsekin siivestää vähän alkuun mukana. Tällainen se on: perustamme tietokonevirman nimeltä Trice, joka ilmeisesti kannettaviin vehkeisiin keskittyy.


TRICE LAPTOPS©

Hanki sinäkin, Tahvo, Trice laptop©. Retu Kivisellä on jo sellainen, samoin Vilmalla ja Sirulla. Vaimosi Betty Soranen (Harkimo) pani jo oman kolmisarvisen kannettavansa tilaukseen!

* Oikeastaan toivon, että se vaiettaisiin kuoliaaksi. Itse vältän mainitsemasta osallisten nimeä, jos ei pakko ole. Vähän sama kuin entisen mäkihyppääjän kans, kai se vika ensisijaisesti niissä on, jotka sen jatkuvan tapetilla pitämisen maksavat, olivat sitten meittiä kuluttajia tai epäonnistuneissa tempauksissa esmes lehtitaloja.

6 kommenttia:

Zepa kirjoitti...

Mitä sä siellä Tampereella viä teet? The paikka on ROVANIEMI!! Kai haluut kokea livenä? Poika poika, pelkkä tekosyy, otat pojan mukaan.

Varapygmi kirjoitti...

Hmm, niin? Väkeviä argumentteja, mutku…
Ehdottoman hienolta ajatukselta tuntuisi olla läsnä ja todistaa historiallista tapahtumaa. Tekosyitä parempaa ei nyt irtoa, täytyy vaan olla porukan petturi.
Elävätkö pandat napapiirillä, sulassa sovussa jääkarhujen kans? Vai oletko itse lähtenyt toivioretkelle? Sehän olisi hieno plokimiitinkin paikka tuo Tupsu.

Vt kirjoitti...

Lapsi pitää viimeistään kuusivuotiaana opettaa vittuilemaan, muuten se ei saa kouluun siirtyessään välitunneilla tarpeeksi kuonoon. (Miten se muuten valmistautuu nakkikioskijonokahakoihin, häh.)

Kai sille on jokin syy ettei minulla ole lapsia (haikara räjähti matkalla.)

veepygmi kirjoitti...

Ho, terve! Taitaa tuo jo osata, juuri nimitteli mua "Vaasan muhkupyllyksi", millä olisi ehkä menty jo fuckoffeihin että heilahtaa. Opettajan ja oppilaan roolit ovat häilyvät.

Zepa kirjoitti...

Onhan poika sanavalmista sukua, kyllä siitä isona vielä jotain tulee ...

Ei Napapiirillä oo jääkarhuja!! Eikä niin pohjoisen kukaan mee muutenkaan, ellei ole syntynyt siellä TAI ellei hyvät kaverit, nuo frendisetterit, järjestä mitä mainioimpia SM-kisoja.

Varapygmi kirjoitti...

Kuulin hauskan tilannetiedotteen, putkeen tuntuisi menevän, ellei kisaväsymys yllätä ennen aikojaan.