4.2.2007

Kannustus kohillaan, vaikkei jaksa enää nostaa kannuakaan

Benropen juttuja on ollut mukava lukea muuten vaan, usein helevetin hienoa, mut nyt hän hääti sanan "hamsteri" takia lauman plokiini! Kas kun ei kalliolta alas, kuten Disney aikoinaan.

Niettä nyt on elämä kuin olympiavoittaja Mikko Kolehmaisella, ankeutta ja melankolinaa.net.

Ei maar, hyvältä se vain tuntuu. Meillä oli paarivisassa huikea iskuryhmä nimellä Pirkkalan poppelit, saavutimme toisen sijan. Pöytään äkkäytyi viime tingassa jalkapallotuomari, joka kertoi pahimpia iltojaan.

Yksi oli sellainen, että joku sälli oli huutanut: "tyttöystäväsi on hyvä ottamaan suihin!" Se oli kai vähän loukannut, mutta vastaus oli hiljentänyt sällin: "Parempi kuin sun poikaystäväsi!".

Vielä härskimpi tapaus oli sellainen, että toista tuomaria oli höystetty pitkin iltaa, syypäänä sälli jonka sylissä oli nuori poikansa. Jossain vaiheessa puusilmäkin oli väsynyt kuuntelemaan tyhmiä homojuttuja ja huutanut takaisin: "Ottaisit edes välillä sen kullin pois pojan perseestä". Kuulemma oli vähän rauhoittanut. En halua ajatella, ymmärsikö nuori poika mitä huudot tarkoittivat.

Eikä kysymys ole tietenkään siitä, kenen kans on kivoin harrastaa kullakin seksiä, vaan jos toinen yrittää pelkästään loukata ja siihen pystyy nokittamaan (melkein S/M-kisamalliin), niin henkilössä on jytyä. Eikä tulos ole muuten kaunis, mut kaikkea ei kuulu niellä, vaikka osaisi imuroida paremmin kuin J. Edgar Hoover.

1 kommentti:

Varapygmi kirjoitti...

Sori, levottomia aikoja… Tuntui olevan oman pään lisäksi linjat plokiin sekaisin eilen, joten jouduin korjailemaan vähän kommentteja. Päättömiä nuo näyttävät joka tapauksessa olleen.