5.2.2007

Tasaista kuin Sveitsissä

Huh, katumuspäivä kääntyy sentään kohti iltaa. Enää ei hirvitä niin paljon ajatus näyttäytyä livenä kaupungilla tai täällä kypernörttinä, jollaisena edustankin kaikin keinoin yksiä nollia. (Anteeksi EV, että lainaan tuon kuoliaaksi.)

Jotain katumuslupauksia pitäisi kai keksiä… miten olisi, etten vastaa puhelimeen seuraavan kerran, jos ja kun Poppi-Hessu soittaa? Tai että juon seuraavan kerran menovettä Helsingissä? Tässä jälkimmäisessä on vain se riski, että huomaan parin tunnin päästä olevani EB:ssä siististi kuulisti matkalla Tsadiin.

Vaikka sormiote vähän moottoripolkupyörän kaasulla eilen kirposikin, niin tänään on ollut hyvä työpäivä. Hauskaa ja sulavaa klassikkostrippien kääntelyä ja varsinkin edellispäivien hommien tarkistamista. Suurimpana huolena siinä on outojen sivuhahmojen nimet, koska tyypit ovat poistuneet sarjasta jo aikoja sitten, enkä löydä mistään heille "virallisia" suomalaisia nimiä.

Yksi hupsu asia on sellaisten lastensanojen käyttö, joita en millään saisi sopimaan omaan suuhuni kuin pilkkarenkutuksena. Kuten "voimasanoiksi" tuupatut hiivatti, juku, jumpe, lempo, yms. Tai neitosille lausutut muru, kultu, kaunotar ja lemmitty. On niin vanhahtavaa, etten tiedä voiko näitä irvistämättä lukea. Sain sentään yhteen kuplaan sopimaan suosikkisanonnan: "Tui, tui, muru!" Siihen liittyy huima tarina, josta pitäisi saada taas kuultavaksi kertaus lähempää hevosen suuta, mutta ei se kuulemma vaimoon oikein uponnut kahden viikon häppäkuurin päätteeksi. (Vai olikohan se "pulu"?)

Eilisilta pitäisi siis pyyhkiä pois liitutaululta, toivottavasti kanssaihmiset eivät saaneet mustelmia tai kuhmuja, edes henkisiä sellaisia. Vorwärts, sagte die Grossmutter in dem Schnee.

4 kommenttia:

Varapygmi kirjoitti...

Viekö muilla päivitykset hillittömän ajan (aikaisempaan verrattuna)? Viimeisen viikon kahden aikana olen huomannut joitakin kertoja, että tarkastukseen voi kulua jonossa ollessa vielä reippaasti yli tunnin, nyt taitaa olla puolitoista mennyt.
Eipä tuon juuri väliä ole, mutta ihmetyttää vain, kun se lupailee muutamassa minuutissa asian hoituvan.

Kaura kirjoitti...

Voi pannahinen! Kyllä Blogilista on hitaalla ja voisin tästä Samikkia hivenen höyhentää, jos kehtaisin. (Tai jos hän kehtaisi näyttää naamaansa ircissä.)

Tyypillistä tuommoinen lupailu ja sit ollaan vaan niiq manjaana.

Et viittis mennä mun puolesta tekeen yhden lingvistiikan judeemin. Ei se Coopperi mitään huomaa, onhan meissä samaa näköö.

veepygmi kirjoitti...

Ai, olik sulla joku Coopperin testi vai? Eihän tuolla viipymisellä tosiaan ole merkitystä, mutku ploki tuntuu oireilevan muuten oudoilla tavoilla, niin tuokin panee miettimään onko jotain vinossa.

Anonyymi kirjoitti...

Nice fill someone in on and this mail helped me alot in my college assignement. Thanks you seeking your information.