8.2.2007

Sata lasissa

Tämä on näköjäns juhlapolkka, kerta tulee sata tällaista vaihtelevaa kyperlähetettä täyteen. Tarttis olla sitten jotain juhlavaa asiaa, mutku ei oo, enkä jaksa panna uudestaan vanhaa kaktusvitsiä, jonka hädissäni käytin jo juhliessani ensimmäisen viikon täyttymistä konkaripolkkaajana. (Kukkia pöytään!)

Tyydyn nyt laittamaan tänne pari juutuubi-linkkiä jalkapallistelun kiehtovasta maailmasta, koska itseä huvitti eteläamerikkalaisten nuorukaisten tempaukset.

Matias Fernandez, tunnetaan myös nimellä Matigol, siirtyi hiljan chileläisestä Colo Colosta Espanjan liigan Villarrealiin. Hurja hyökkäävä keskikenttämies, 20 v, tässä pari näytettä.

Matigol yli puolen kentän kuljetuksesta


Matigol vapaapotkusta

Kerlon puolestaan on 19-vuotias brassirääpäle, jonka kuuluisin temppu on nostaa pallo kesken kuljetuksen pään päälle ja edetä päällä palloa pompotellen. Milläs sen sitten ottaa hältä rikkomatta pois? Otaksun tähän oivallukseen jotenkin liittyvän, että poikasen lempinimi on "Pikku hylje" eli Foquinha.

Elä hyljeksi palloa

Sellaisen tiedonjyväsen voisin vielä paljastaa, että Ylen aamulähetyksessä saattaapi olla pieni pätkä Teppoilun S/M-kisoista huomenna, kenties noin klo 8.10. Puhelinhommia vaan kai, ei välttämättä mitään valtavan säväyttävää.

Sitten lauantaina alkavatkin jo tositoimet Rovaniemellä! Hui sentään, eipä houkuttaisi matkustaa satoja kilometrejä pohjoiseen, kun täälläkin jo kaupassa käyminen tekee tiukkaa. Vaan kaipa siä on voiteluöljyt kohdallaan, jotta kielenkannat irtoavat ja teppoilu saa niin kisailijat, tuomarit kuin yleisönkin syttymään.

Ai niin, kai sekin asiaan liittyy, että Nappopappojen kauppaan on tullut kuulemma uutta tarjontaa tuotteista, joita ilman ei voi elää.

Toodle-oo!

Ei kommentteja: