11.2.2007

Mestari ratkesi…

…kaljanjuontikisassa, puhumattakaan puuronsyöntikisasta, josta Martti Vasamaa taisi aikoinaan kertoa. Mutta sen sijaan Teppoilun S/M-kisasta oli jo tullut lehdistötiedote. Panenkin sen pitemmittä puheitta tähän:

LEHDISTÖTIEDOTE 10.2.2007

Julkaisuvapaa HETI

Vittuilun Suomen mestari 2007 on Reijo Myyryläinen

Ylitorniolainen Reijo Myyryläinen on Rovaniemellä 10. helmikuuta käytyjen ensimmäisten Vittuilun SM-kilpailujen voittaja.

Vittuilun Suomen mestari osoitti kilpailussa hyvää reagointikykyä, nopeutta ja nokkeluutta. Mestarin riemastuttava verbaalinen esitys vakuutti niin yleisön kuin tuomariston. Tuomaristo kiitti Myyryläisen suorituksessa etenkin uskomatonta kykyä kuitata välittömästi nokkelalla tavalla vastustajien sanailut.

"Taatusti tulen ensi vuonna puolustamaan mestaruutta", kertoi voittaja heti mestaruuden ratkettua.

Kilpailu käytiin loppuun myydyissä Pub Tupsussa ja Rockravintola Grandessa, joissa kuusitoista alkukarsintojen perusteella valittua finalistia mitteli taitojaan suunsoitossa. Finaalissa oli osallistujia eri puolilta Suomea, muun muassa Helsingistä, Turusta, Tampereelta, Jyväskylästä ja Juankoskelta. Finalistit olivat Ylitorniolta ja Oulusta.

Jo alkulohkoissa Pub Tupsussa nähtiin ajoittain lennokasta sanailua, ja tapahtuma huipentui Grandessa käytyihin huikeisiin kaksintaisteluihin eli Fuck Offs -pudotuspeleihin.

Tapahtuma osoitti, että vittuilu on parhaimmillaan korkean tason viihdettä, johon ei kiroilu kuulu. Hyvänä osoituksena tästä oli muun muassa yhden kilpailijan hylkääminen alkulohkossa alatyylisen kielenkäytön takia.

Tapahtuman tavoitteena on edistää suomalaista puhekulttuuria ja sen ohessa osoittaa, että kiistat voidaan aina ratkaista väkivallan sijasta sanailemalla.

Seuraavien Vittuilun SM-kilpailujen finaalitapahtuma järjestetään ensi vuonnakin Rovaniemellä. Ennen finaalia käydään maakunnalliset aluekarsinnat eri puolilla Suomea.

Yhteystietoja en viitsi tähän tuupata, kerta Aamu-tv:n lyhyt spottikin tuotti häirikkösoittoja. Meinaan, kuka niitä täältä hyötykäyttöön löytäisi? Toki voin nekin lähettää kysyvälle, vai mitä Poppi-Hessu?

Surullinen uutinen oli paarikaverin taktiikan pettäminen. Kuulemma sammahti jo ennen fuckoffeja. Sinänsä ymmärrettävää ensikertalaiselle, jos Tampereelta asti lähtee kisailemaan ja täytyisi pitää hyvä peruskunto yllä pitkän matkan jälkeen koko päivän. Ehdotan ankaraa sparrausta paarissa ja manageri/valmentajan hommaamista, niin ensi vuonna voi päästä jo askeleen pitemmälle – ennen kuin aloittaa pilkkikisat.

Jokohan nyt voisi jättää tämän asian rauhaan täällä plokissa?

8 kommenttia:

kervå kirjoitti...

Heppi-Possu?

Zepa kirjoitti...

Hyvää rapsaa, kiitos! Ja ensi vuonna uudestaan :-))

Jaa, ensi vuonna voisitkin muuten rapsata paikanpäältä on-line? Jos on intternetipiuha sinne saakka vedetty.

Varapygmi kirjoitti...

Niin, Poppi-Hessu on epävirallinen titteli. Kun Setä Mäksi tuli tutuksi, niin sen jälkeen tottelee virallisempaa nimeä Poppi-Heikki.
Tak tak, saa nähdä miten vuoden päästä onstuu. Ovat ne epeleitä…

Ohari kirjoitti...

Oi voi. Olikohan joillain kuitenkin vähän karannut käsistä?

veepygmi kirjoitti...

Kappas perhanaa. Nyt tarttis vertailukohdaksi, paljonko vastaavia tapauksia on normiviikonloppuna, mutta ehkäpä hönöläisiä turismoja oli tuon kisankin takia paikalla. Jospa joku suivaantui nähtyään, ettei pääse opiskelemaan sanan säilällä sivaltelua fuckoffien opettavaisessa ympäristössä? Lapset, älkää yrittäkö tätä kotona.
(Asiaa ei ehkä auta 20 asteen pakkasessa, kun näkee paarin ovella tuon lapun, joka on tuoreimmassa polkassa.)
Rapsimisesta (rapsuttelusta?) vielä sen verran, että olin tietty vain epätarkkana välikätenä.

Kaura kirjoitti...

Mitä toi rastari metkesi meinaa? Mää en nypponjaa.

veepee kirjoitti...

Hmm, ei paljon mitään. Vasamaan halpatuontimietelause meni alunperin jotenkin näin: "Puuronsyöntikilpailun voittaja ratkesi eilen."
Simppelit ratkeamisen kaksi merkitystä… aaa, menin tietenkin taas miinaan! Oletkin vain olevinasi pettynyt, kerta munansaannokset eivät valloita joka paikkaa? Lähetän pian pojan opettamaan sullen tapoja. Senkin Pekka Kahva!

Polgara kirjoitti...

Hyvä tietää! Ja mä kaa tahtoisin tuon nähdä livenä, kuten Zepa... Vai pitäiskö muka vääntäytyä paikalle... En mä aina jaksa muuttua pöllöksi!