10.2.2007

Teppoilu etenee

Kuulin puhelimitse uutisia Rovaniemeltä – onneksi, sillä Urheiluruutu ei näyttänyt asiaan panostavan. Siellä etenee homma hienosti kuulemma, suksee on niin kova, että kisapaikat on myyty umpeen. Joutuivat laittamaan oveen lapun: "Loppunmyyty. V*tuttaako?"

Parhaat kahdeksan oli jo seulottu pudotuspeleihin eli Fuckoffs voi käynnistyä. Pari varhaista ennakkosuosikkia oli lähtenyt kuulemma kaksin hörppimään, joten asetelmat voivat ehkä keikahtaa äkkiä. Yksi kantapaarini kunti oli kuulemma kans päässyt jatkoon ja kohtaa toisen suosikeista, joten kannattaisi mennä kiireen vilkkaa tarjoilemaan Long Island Ice Teata tai jotain norsunkaatajaa.

Samaten kilpailun jumbo oli palkittu jo. Joku hevikunti kajalit silmissä oli valmistautunut liian huolella ja ajoittanut kuntonsa pieleen. Kun kilpaesitys oli mennyt samojen voimasanoilla höystettyjen jurpolauselmien jankkaamiseksi (tämä on siis hätäistä kuulopuhetta), asiaa jatkoon ei ollut. Mutta palkinnoksi tuli sentään pipo, jossa lukee: "Huonoin v*ttuilija 2007".

Edit Piaf: kuulopuheissa sekaantuivat faktat! Hevikunti palkittiin lähettämällä hänet ilmeisesti pääsylipun kera lasten mehukesteille. Sen sijaan huonoin oli kilpailija (ehkä Turusta), joka otti kirosanojen viljelystä keltaisen kortin, toisenkin ja koki sitten ulosajon, kun ei ottanut opikseen. Jompikumpi tai kumpikin oli myös liian päihteessä, noin inhimillisesti katsoen. E. Piaf päättää tähän.

Poppi-Hessu kertoi, että kisapaikoilla jaettiin tällaista flaijeria:

5 kommenttia:

Zepa kirjoitti...

Hyvä hyvä!

Varapygmi kirjoitti...

Sitkeästi olet jaksanut seurata! Heti puoliltaöin kommentin kimpussa… kiitos vaan. Onko meillä siis mahdollisesti yhteisiä tuttuja, niitä frendisettereitä?

Kaura kirjoitti...

Suattaap olla että on. Terkut autismin SM-kisoista!

varapee kirjoitti...

Terve Kaura! Ja kiitos terkuista, toivottavasti kunto koheni ja kohenee teitin kotolassa. Nukkuminen on joskus aika tääkeetä, vaik ei olis kipeekään.
Ai niin, tää olis pitänyt laittaa sun kommenttilooraan, eikä nyt pelata "Olisipitänyttä", vaik se pelien valio onkin.

Kaura kirjoitti...

Koskaan ei ole liian myöhäistä pelata olispitänyttä!