23.2.2007

Hakukoneen henki, johda sinä meitä

Kun tuli Sitemeter hommattua, onhan sitä pitänyt ajoittain silmäillä. Toiseksi eniten huvitusta olen saanut katsellessani miltä kaikilta paikkakunnilta tänne on löydetty kyperkompassin oikutellessa. Niistä saisi hassun listan, mutta joukossa on niin pikkupaikkoja, että tiedot ovat tavallaan liian paljastavia, vaikka tänne eksyminen tuskin on yhtä syntistä kuin esmes pornoluolassa tai sukupuolitautiklinikalla käynti. (Joo joo, eivät ne ole syntiä, mutta ihmiset eivät halua käynneistään aina toitotella.)

Ylivoimaisesti hupaisinta on silti seurailla, millaiset viitat ja neuvojat bittipolkujen varsilla tänne kävijöitä tuovat. Uskoni vanhoihin sananparsiin on kärsinyt kolhuja, joita peltiseppäkään ei enää oikaise. (Miksi oikaisisikaan?) "Ei kysyvä tieltä eksy"? Ruhahahaa!

Tässä on köykäinen lista, millaisia asioita on haettu, kun hakukone on viattoman kypersuunnistajan plokiini julmasti viskannut: "Mene suoraan Osmo Poliittiin käymättä lähtöruudun kautta!"

metsästäjän leike
ilmaista suihin

gene kurppa

jonna kosonen

merilehmä

ilmainen näyte

kulleja etsitään

pk-seuraa tampere

vuodepotilas määritelmä

gustavo thöni

v*ttuilemisen kisat

tommi viksten

työkyky aivovamma

jonna kauppila


Olen näitä hiljalleen keräillyt näyttötarralapulle sillä seulalla, että millä hauilla tänne löytäminen vähiten lienee löytämisen riemua tuottanut. Pari poikkeusta tuolla saattaa olla, sillä tietenkin xttuilun s/m-kisasta tietoja etsinyt on voinut saada jotain irti moniaista selvityksistä, vaikka luultavammin on väärälle sivulle ajautunut, ja toisaalta "gene kurppa" on johdattanut linkkien äärelle, joista näkee Krupan takovan juutuubissa. Opettanut kenties samalla vanhakantaisen kirjoitusasun herran nimestä?

Mutta "ilmaista suihin"? Onkohan tuokin vastaava haave tuo "työkyky aivovamma"? Ja tarjosiko tai tuottiko plokini toisen, molemmat vai ei kumpaakaan? Etsi "kulleja etsitään" ja sassiin, armas guugleseni.

4 kommenttia:

Ohari kirjoitti...

Mun blogivainajaan tultiin myös usein haulla "Jonna Kauppila". Ihmiset kaipaavat niin kummallista tietoa joskus. Paljon ymmärrettävämpää on tiedonhaku esim. hevosen sukupuolielimistä tai anopin huulista. Sääliksi käy tuota kulliensa hukkaajaa joka tapauksessa. Toivottavasti edes yksi on tallella.

--KATA-- kirjoitti...

Kuka on jonna kauppila?

Siis minulla on myös ollut tuo sitemeter vasta joulukuusta lähtien ja se on niin hauska. Mun luona etsitään lähinnä pillua, kananmunankeittohjeita ja katapultin rakennusohjeita.
Parhautta on sen katsoo maita, siellä on mexicoa, laosta, portugal, etelä-afrikka ties mitä! Onkin tehnyt mieli idempään kysäistä, että keitä nämä ovat?! Jotenkin outo internet, kun tarkkaan miettii, joku jossain chilessä lukee minun höpötystäni.

Ja kappas Ohari, kerran kun täällä törmättiin, niin lähetän sinulle nyt ihan hirmuisesti terveisiä ja iloa!

Varapygmi kirjoitti...

Höm, etten nyt munaa… mutta luulisin Kauppilan olevan muutaman vuoden takainen Miss Suomi. Kasvoista on mielikuva: vaaleat, ohuet, suorat hiukset, olisiko ollut keskellä jakaus ja aika isot mantelisilmät. Luulisin.
Kata, kananmunan keittoonhan sinne kertyi merkittävän vahvat ja monipuoliset ohjeet. Olet ehkä johtava auktoriteetti, kun taas mun plokini on aika hukassa monien haettujen aiheiden äärellä.
Ja Ohari, ihmetyttää miksi hakukoneeseen kirjoitetaan että "kulleja etsitään"?
En ole ennen tajunnut, että omien hakujen jäljille voivat päästä muutkin, enkä kyllä tiedä onko sen mitään väliä.

--KATA-- kirjoitti...

Mä etsin kerran tietoa virtsarakontulehdukseen ja ekana jouduin Minhiin blogiin. Sitten etsin kuukautiskipuvaiva asiaa ja olin Ruu Morbidilla. Tuli sellainen kumma olo, että onpa maailma tai google pieni.

Niin ja niitten munankeittelyohjeiden takana seison! Katapultin rakennuksesta en tosin tiedä mitään, mutta älä kerro kenellekkään, että imagoni säilyisi.