11.2.2008

Rakkaudella multa mulle

Kerrankin napsahti niin mojova meemahdus, että sai oikein pyynnöstä ruopia esiin omia vanhoja raapustuksiaan, vähän kuin arkeologi luolamaalausten kimpussa. Harmillista vain, että joka kohdassa ei ollut tarkoitus kaivella omaa napaa, mutta sellaiseksi se pyrki flänähtämään.

Sanaa rakkaus en äkkinäisellä haulla löytänyt kertaakaan, vaikka näitä polkkauksia on kertynyt lähemmä neljäsataa. Koetin sitten etsiä jotain kuvausta lemmestä edes lihallisemmassa muodossa. Perheen kohdalta panostin lähipienperheeseen, josta olisi voinut hakea kyllä ainesta ja kohdetta rakkaudellekin.

Haasteen esitti täällä Saaran blogi, ja kolmiosaiset säännöt ovat alla kohta kohdalta.

1) Laita viisi linkkiä viiteen aikaisempaan blogipostaukseesi. Niiden tulee liittyä näihin viiteen teemaan alla.
Perhe
Ystävyys
Rakkaus
Minä itse
Mitä tahansa

2) Haasta viisi muuta bloggaajaa tekemään sama. Yritä löytää ainakin kaksi uudempaa tuttavuutta, joihin voit näin tutustua paremmin.
[– Kello on niin paljon, että jatkan tästä kohdasta huomenna. Otollisimmat ehdokkaani ovat ehkä jo tämän rastin ohittaneet, sillä olen ollut liian laiska etsimään uusia tuttavuuksia.]

EDIT
eli Itillä, päätoimittaja Ed. puhelimessa.
Nyt löysin viisi viehkoa bloggaajaa, jotka haluaisin haastaa mukahan. Jos joku on livahuttanut vastauksen meemiin jo aikaisemmin, pahoittelen harvasilmäisyyttäni. Mutta jos kaivelu maistuu, lupaan tulla tutkimaan näitä:

Elma-täti painii ("vanha" salakälyni: terveyttä!)
The Lady Is A Champ (pulppuavasta valikoimasta olisi hauska nähdä omat poimintasi)
Katapultti (olen lukenut kai alusta asti, mut silti, kerta)
Lohi aseenaan (avartavaa luettavaa, näköjään paljon tutkimatta)
Erään Saaran tutkimuksia (mulle uusi ja kiinnostava kuikuiltava)

[ED. lopettaa]

3) Lue postaukset ja jätä halutessasi kommentteja.

x x x

Toista tuntia kahlasin vanhoja postauksia, ja voi hyvä isä, että siellä on hillitön määrä tuubaa. Kaiken hyvän päälle leikkimielinen tapani roiskia mitä sattuu luokkatunnisteita varmisti sen, ettei niistä löydä pirullakaan haluamaansa, jos pyrkii oikaisemaan apajille.

Jos jossain sattuisi olemaan kolme tai neljä sanaa peräkkäin aiheeseen sopivaa asiaa, kahta varmemmin ympärillä on ihmeellistä jaarittelua ja jankkausta. Juuri tämän takia varmaan kaipasin kurssia lukemisessa ja kirjoittamisessa edellisessä meemissä. En voi toistella tätä liikaa itselleni: Kill your darlings.

Kaipaako kukaan haastetta? Hakemukset palkkatoiveineen kommenttilooraan. [Kiintiö täytetty, mutta varapaikoille mahtuu vielä.]

6 kommenttia:

Kaura kirjoitti...

Muuten kyllä ostaisin haasteen, mutta tämänhetkinen uskontoni estää mua lukemasta vanhoja polkkauksiani. Nämä olivatten kyllä hyviä kertauksia! Muillakin ollu otollisia otoksia.

veepygmi kirjoitti...

Tervens! Olipa sitten hyvä, että haastellut.

Liikutuin melki, kun lueskelin alkupään töräyksiä, joista esmes ne pätkäsanat kirvoittivat vauhdikasta kielenkalistelua jatkoksi loorassa, niin sinun kuin muutaman muunkin taholta.

Eräs Saara kirjoitti...

Vai uusi! Minä kun jotenkin muistelen, että olet kommentoinut blogiini jo vaikka kuinka pitkään, mutta ehkä se oli jonkun toisen blogi.

Minä en valitettavasti suuremmin välitä näistä haasteista. Älä ota henkilökohtaisesti!

varapee kirjoitti...

Tervens, en ota, juu. Enkä osaa vannoa, etten olisi voinut kommentoida jo kauemmankin aikaa sitten, mutta tilaajana olen ollut… vähemmän aikaa kuin kauan… siis alle vuoden, epäilemättä.

Kun linkeistä heilahtaa milloin mihinkin blogiin, voi äityä kommentoimaan tuntematta lähemmin sivustoa tai sen pitäjää.

Angela kirjoitti...

Minä kyllä otan mielelläni haasteita vastaan (kaikilla elämänalueilla), mutta pitää tehdä ensin vanhat alta...että ootteles vähän aikaa :)

veepee kirjoitti...

Moi, Angela! Jaksan venata ja ortsia kyllä, onnekkaasti valitsin haastettavia vain suosikkilistaltani, niin ei tarvihe erikseen tehdä muistutuslappuja.