5.2.2008

Ensalada med silly

Suomeksi sillysalaattia. Meni vähä viihteen puolelle, nimittäin eilissäpäivin, jolloin ehdin hurmaantua paristakin muistaakseni eri naisesta ja uuvahtaa umpisilmäiseksi pariin eri otteeseen naistenvessaan. (Nämä eivät sinänsä liity toisiinsa, naistenvessa on vain paarin ainoa paikka, missä mahdun pytylle.) En minä paljon juonut, teho oli vain voimallinen.

Se olni* tyttömäinen kolmannes minussa, joka johti tällaiseen epävakauden tilaan. Testi taisi löytyä Minjan, Tiinan tai Saaran sivujen kautta. Tai sitten jostain ihan muualta, täällä se kuitenkin on.


Urheilurintamalta on pakko ihastella, että vaikka jokseenkin samanikäinen Matti Nykänen jaksaa loikkia kohtuudella vanhusten sarjassa, onneksi on tulossa myös nuorta ja lupaavaa kaartia.
– Jari Litmanen pääsi jo tässä vaiheessa uraansa ulkomaille, edustamaan Fulhamia.
– Teemu Selänne kutsuttiin luistimet jalassa, kypärä päässä ja maila kädessä muiden Anaheimin untuvikkojen seuraan.
– Raimo Helminen valittiin maajoukkueeseen, oletettavasti siksi, että siellä saa antaa näyttöjä kehityskyvystään ennen kevään MM-kisoja. Ylivoimaan voisi hakea tueksi viivalle Timo Nummelinin.

Ettei totuus hämärtyisi, haluaisin korostaa, että tuossa on kolmen sankarini uutisia joukkueurheilun piiristä, enkä epäile kenenkään heistä kykyä pärjätä edelleen, saati taitoja, herra siunatkoon. Raipen viimeiseen SM-liigan runkosarjaotteluun on liput tilauksessa, kuukauden päästä sen on määrä koittaa. Kaikki kolme vaikuttavat urheilun suhteen muuten aika nöyriltä miehiltä, vaikka etenkin pari jääkiekkoilun puolelta olisikin saanut osansa humpuukitörinöistä.

x x x

Kypertyöpöytä täyttyy leikkeistä, joista osa pitää hujahuttaa tänne.

Aamulehden nettisivuilla oli parina päivänä (su ja ma) surkuhupaisa viite uutiseen, jonka oletin Iltalehden mielestä olevan journalistisesti merkittävä, koska se isoimpana tarjottiin.

Iltalehden sähköisiltä sivuilta en silti löytänyt mitään asiaa selvittävää. Kukas tuo reppanaksi mukiloitu päätoimittaja edes on?
Hitto soikoon, tuonne pitää välttää eksymästä, eilenkin erehdyin edelleen Sunin sivuille tutkimaan videota, jolla lentoemo esittelee anatomiaansa. Ei sillä paljon uutta annettavaa ollut, näköjään ranskalaisillakin on nännit jokseenkin keskellä maitorauhasiaan.

x x x

Telkku.comissa minua jotenkin hupsutti parinakin viikkona esitelty ohjelma, koska yhdistin sen Jungnerin lausuntoon Extran kuoppaamisesta. "Oil runs out, who fu*kin' cares?" (Vai oliko se "so f*ckin what".)

Suuret ennustajan lahjani paljastuvat siitä, että jo heinäkuussa arvelin Extran tähtäävän zeniläisesti siihen, ettei kanavan ohjelmaa tarvitsisi lainkaan julkaista.

x x x

Facebook käy yhä rasittavammiksi siinä, että viskaavat kaikkea turhaa kotkotusta sähköpostiin. Kavereiden lähettämät hauskuudet kiinnostavat kyllä aina, hallinnolliset lähetykset tuskin koskaan. Nyt oli tullut uusia rankkauksia eri luokissa, joista erityisesti viehätti se, että olen poliittiselta vaikutusvallaltani luokassa "moukka".
Tottahan se on, ei siinä mitään.

* Muoto "olni" on yksi monista tarjokkaista potentiaalin imperfektiksi verbille 'olla'. Vaihtoehdoiksi tässä sijassa on esitetty myös "lieni", "olleni" ja "olli". En uskalla ottaa kantaa, mikä on paras.

7 kommenttia:

Vt kirjoitti...

Meikäläisessä on neljä prosenttia enemmän naista kuin sinussa, senkin homo! Eiku... (Ja itse asiaan: Hämmentävää tuossa testissä oli se, että se jokin "Jos jokin menee huonosti, saatan sanoa ääneen: 'Apua.'" -kohta nauratti ensin, kunnes tajusin, etten oikeasti tunne yhtäkään miespuolista henkilöä joka sanoisi niin. Todella jännä!)

varapygmi kirjoitti...

Terve Vt.
Apua! en mäkään taida tuntea, ellei jossain neiteilyleikeissä tosiaan. Kirosana siihen kai helpommin livahtaa. Tuolla kaavamaisuuksien keskellä taisin saavuttaa miehisyyttä sillä, että elämäntapani ovat aika karut ja kaveriporukka hyvin miehistä paarisakkia.

Saara kirjoitti...

Hei siis eikös toi ole se Alibin päätoimittaja, ex-paparazzi, joka sai haastattelemaltaan vangilta nuppiinsa. Mitä lie kysynyt. Luin tuosta hemmosta jonkin haastattelun jostakin juorulehdestä, olisiko ollut Kuukausiliite.

Varapygmi kirjoitti...

Kiitos, Saara, palasi mieleen. Olen nähnyt pari vuotta sitten tv-haastattelun, jossa häntä kovisteltiin paparazzien käyttämistä keinoista. En erityisesti mielistynyt kuulemaani, vihoviimeiseltä vaikutti ammatti. Mikähän mahtoi olla se ohjelma, joku asiavoittoinen talkkari.

SusuPetal kirjoitti...

56 %nainen
44 & mies, tuleeko siitä 100? Joo. Noin se meni.

Mitä minä tuolla tiedolla nyt teen?????

Varapygmi kirjoitti...

Hmmm, Susupetal, en osaa auttaa. Tuliko tyttömäinen olo niinko minulle?

SusuPetal kirjoitti...

No, ei...ei kyllä järin jätkämäinenkään.
On oikeastaan ihan hyvä olo:)