21.2.2008

Kuupasta kajahtaa

Viime päivien uutisilla oli hairahdukseen osansa, sillä ainakin radiossa toisteltiin erästäkin nimeä hiki hatussa, mutta ihan omatoimisesti keksin kuitenkin mojovan nimimerkin käytettäväksi senssipalstoilla. En ole niihin kyperdeittipuuhiin arvannut ennen tutustua, kerta on puuttunut vetävä alias, joka takaisi saalista kuin silakkanuotalla.

Eiköhän tällä homo- eiku pseudonyymiöllä irtoa: Infidel Kastroitu.

Joo joo, älkää hermostuko ja yltykö valittamaan, että vanha vitsi. Olisihan se ihme, hitto vie, jos ei tuota olisi aikaisemmin samaan suuntaan väännelty. Lisäisikö tehoa entisestään, jos terhentää sisältöosuudessa, ettei mulla mitään sikariakaan ole? Kypä vetoa, niin vanha vitsi siellä paremmin puree kuin uudenkalskea.

4 kommenttia:

Kaura kirjoitti...

En ole tota aiemmin kuullut, mutta vääjäämättömältähän se vaikuttaa. Kyllä jonkun on ollut se velvollisuus keksiä. Vanhat vitsit nyt muutenkin ovat parhaita, ne ovat mukavaksi kuluneita ja niistä voi väännellä loputtomia mauttomia variaatioita. Joka ei niistä tykkää, on itse se.

Kerro sitten, millainen suunnaton deittivyöry iskee, jos pääset sen alta kömpimään lokiin asti! Jos pääset ministeritasolle deittaamaan, otathan sit nimeksi Osmo Ruus... äh, jätän tämän vitsin tähän.

Anonyymi kirjoitti...

Haluan ehdottomasti kuulla menestyksestäsi deittipalstoilla! Voisitko tehdä vertailevaa tutkimusta eri nimimerkkien toimivuudesta? Ois hauskaa. t. ruu

Kriisi kirjoitti...

Vanhoilla linjoilla kun ollaan, niin jos sulla ei ole sikaria, sun lienee siellä senssilinjalla turha yrittää ainakaan Lewinskyä.

Varapygmi kirjoitti...

Tännehän oli kertynyt väkeä, tervetuloa. Onko sekin nimimerkin ansiota, että edustatte sensseistä haettua sukupuolta?

Kaura, rinnastaisin vitsin kenkään, meno maistuu tosiaan vasta, kun takana on kunnon sisäänajo. Ovat parhaimmillaan juuri ennen, kun sitten kuluvat puhki ja joutuvat komeroon, josta niitä onneksi ei enää kaiveta esiin kuin viimeiselle matkalle.

Ruu, tuo vaatisi kovasti töitä, enkä tiedä kuuluisiko siihen jotain ilskottavia sosiaalisia velvoitteita. Kuinka on, jos joku on siellä tosimielellä liikkeellä, saako toisten tuntehilla leikkiä?

Kriisi, jospa paikkaisin puuttuvan sikarin oikoteitse sillä, että kehun pakastimesta löytyvän pinaattikeittoa.