25.2.2008

Tunnilla, Maksim puhelimessa

Lähetin puoli tuntia sitten viestin kaverille, jolla oli alkanut nk. visahammasta kolottaa, että lehden pakettiin saamisessa menee max tunti. Nyt se on valmis ja kuului seuraava ääni: Tsshh.

Tällä kertaa tuo tuli tölkistä merkiltään Stephans Bräu, Premium pilsener, koska Siwa sellaista edullisesti tyrkytti, enkä Kervån tarinoiden hälyttämänä uskaltanut koskea mihinkään monipakkaukseen. Mukavaa juotavaa on tämäkin, kun on useamman viikon tauko takana. Siis useamman kuin yhden.

Silmät alkoivat harittaa jo viime yönä. Hävettää kuinka monta kertaa kollega löysi painoon menossa olevista sivuista pikkuvirheitä, jotka olivat lipsahtaneet sormieni välistä.

Nyt lähti viimeinen sposti tämän numeron tiimoilta työtovereille Suomeen ja Ruotsiin. Siitä tuli näin mottipäinen:

"Gimme an O, gimme a K! (OTSIKKO elikkäs "Subject", sitten leipäteksti:)

What's that spell?

A standing ovation from my lonely self to you all, the FIN mag looks great and ready to be printed.

Meanwhile, I need desperately a few pints to ease my mind, after several weeks abstinence, then I'll sleep for a couple of days.

Cheerio!
Osmo (nimi ehkä vaihdettu)"

(Just got an answer too, from the dynamic freelancing duo doing the layout in Sweden. Perverse thing to be sure, foreign guys layouting FIN texts, which I then have to read and re-read because they can't possibly spot mistakes in hyphenations or typos or what not. Their mail starts: "E!!!!!! Y!!!!!!!! ONCE AGAIN THE LITTLE GREEN MEN HAS SUCCEDED!!")

Oho, luiskahti englanniksi, en jaksa vaihtaa. Sihautan uudestaan, sitten paariin ja iltasella visailemaan, jos vielä on tolpillaan. Tämä onkin sitten Saku Originaalia.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Helepottaa nähtävästi:)

(Mukava sana tuo "helepottaa". Iloinen. On hele ja potta. Tulee mieleen, että heleästi soivat tiu´ut pottaan. Huom. Minä olen ihan selvin päin, kunhan jorisen:) -ruu

Anonyymi kirjoitti...

Saakeli, että himottaa visakierros. Toiset tulevat kettuilemaan napapiirille, toiset tulevat musavisailemaan Ke-iltaan. Parkkipaikkaa?

- Universale

Allyalias kirjoitti...

Oot sä loistava!

Varapygmi kirjoitti...

Jaaha, nyt on sihautettu, nukuttukin ja herkuteltu mm. ulkofileellä ja tshekahtavalla lihapadalla. Toipunut olo, vaikka vähän janottaa vieläkin. Korkkasin varoiksi pojan vietyäni Nero-merkkisen punjun, jotta jaksan perehtyä kirjastosta löytämiini levyihin. Prince Buster nytkyttää, seuraavana pinossa on Patsy Cline.

Ruu, kyä helepotti. Jorinat kohentavat edelleen.

Universale, kuuluisihan se järjestää, eiköhän parkkipaikkakin löydy. Nyt taitaa olla jo Teppoilu käynnissä?

Ally, jaa häh? En ihan osaa allekirjoittaa. Tuota Neroakin ostin vain muistutukseksi, että vinho on viisasten juoma… mutta ei sekään ihmeitä tee.

Varapygmi kirjoitti...

Varoiksi täsmennys: pojan vein, Neron korkkasin – ei missään tapauksessa päinvastoin.