21.7.2007

Uusi päivä, uudet kujeet

Hurmaannuin nähdessäni Aamulehden ohjelmakartasta, että Yle Extra pystyy näin viikonloppuna tiivistämään mojovaa valikoimaansa entisestään.


Ettei Yle Extra vaan pyri zeniläisittäin siihen, ettei sen tarvitse julkistaa enää ohjelmaa lainkaan? Melkoinen vonkale kanava kuitenkin on kaikille, jotka ovat nyt viime tingassa hankkimassa dikipoksia.

Siks toiseen, haeskelin eilen, löytyisikö juutuubilta sattumoisin valloittavaa rallatusta "Spanish Fly", jota Homer Simpson laulaa mukana pysäköidyssä autossa raksuja ahmien sillä välin, kun Bart ja Milhouse ovat katselemassa Spinal Tapia.

Ei osunut kohdalle, mutta löytyipä muuta hauskaa. Nimittäin se pätkä Conanista, jossa Dan Castellaneta (ääniä mm. Homer, Grampa, Krusty, Barney, pormestari Quimby, talonmies Willie ja Itchy) sekä Harry Shearer (Mr. Burns, Smithers, Ned Flanders, Otto Mann, rehtori Skinner, Kent Brockman, Julius Hibbert ym.) heittävät äänet peliin ja esittävät niillä pari sketsintynkää.

Conanin vieraana Castellaneta ja Shearer (3:44)

Samoin löytyi kuin sivuosumana Inside the Actors Studiosta pätkä, jossa Nancy Cartwright (Bart, Nelson, Ralph Wiggum, Todd Flanders, Maggie) soitteleepi pilasoittoja Hank Azarialle (Moe, Apu, poliisipäällikkö Wiggum, merikapteeni, professori Frink, tri Nick Riviera ja moni muu), joka vastailee Moen baarissa.

Bart versus Moe (1:31)

Huikeasti ne äänet irtoavat, varsinkin Castellanetalta ja Azarialta, vaikka eihän ääninäyttelijöiltä tarvihe odottaa lahjakkuutta luoda itse niitä sketsejä. Cartwrightin Bart-nauru pilasoittojen päätteeksi on kans ehdotonta kamaa.

James Liptonin vieraina ovat näiden neljän lisäksi Yeardley Smith (Lisa) ja Julie Kavner (Marge ja isosiskonsa Patty & Selma). Tuosta ohjelmasta löytyi myös juutuubilta pitkät näytteet kolmessa noin 7-minuuttisessa osassa.

2 kommenttia:

kervå kirjoitti...

Tällanenkin oli joskus:

http://kervo.blogspot.com/2006/08/tv-taivas.html

Varapygmi kirjoitti...

Jep, se oli yhtä hyvää kamaa, vaikka joukkoon oli lipsahtanut niin legendaarinen ohjelma kuin Ostosruutu! (Vai oliko se Ostoskanava)

Kyllä nuo kepeästi mobiilipelit hakkaavat, ellei ole sattunut nauttimaan jotain erityisen stydiä lääkettä.