30.6.2007

Lopullinen ristiriita

En ollut varma, oliko virhe oma viime sunnuntaina. Luultavasti oli, mutta se sieppasi enkä uskonut tyhjää tuoppia pöytään jättäneeni. Kaverit x'ttulili, että joit tyhjäksi ennen kuin lähdit tupakille. Kävelin kotiin.

Tänään tuli kliimaksi. Tiesin ostaneeni kavereille pari tuoppia ja ainakin puolikas oli omasta jäljellä. Tupakilla käydessä poke kertoi, että olen niin humalassa, ettei ole mitään asiaa enää sisään.

Olin ja olen eri mieltä. Paarihommit jääköön, kunhan saan korvaukset hukatuista rahoista.

EDIT: Hee hee, en olisi uskonut, että konsaan tarvitsen sanaa "lopullinen" huuhailujani kuvaamaan, saati että oikein otsikkoon! Selventävä sananen: poke oli tietenkin täysin oikeassa, että olin tuhannen tuiterissa, mutta olisinhan toki osannut olla kunnolla, jos olisin saanut nauttia tuoppini poies.
Sehän siinä hämäsi, että toinen myy, mutta toinen ei päästä juomaan sitä. Vähän kuin kauppaisi juoman, mutta hakisi sen pois pöydästä vedoten liikaan humalatilaan. Ei sillä mitään väliä ole, mutta hermo ei kestä sitä tupakilla ramppaamista, joten paaritauko on paikallaan. Terasseja ei lasketa…

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Swamp thing, you make my heart sing!

Pakko olla eri mieltä. Käsittääkseni sinä olet niitä harvoja jotka ovat jättäneet useampia tyhjiä tuoppeja pöytään kuin minä.

Hukatut rahat??? Soita ja kutsu kahveelle. Mun vuoro maksaa!!! Abracadbra, I want to reach out and.... tadaa.... Grappa.,..

Sun... Wilhelm Kojac

Varapygmi kirjoitti...

Tervens Kou-dzäk! Kyllähän kahvittelu aina virkistää, varsinkin jos tuot viisivuotiasta tullessasi. Talousgrappa kelpaa vain figuratiivisen huvipurteni kannen pesemiseen. Senkin se voi tärvellä hajullaan.

Nyt muistan että iski kännytuiteri - piti soitella puoleen jos toiseenkin yöllä. Pahat pojat näetsen äityivät ostelemaan kierroksia jääkossua ja carilloa, kai niitä ainakin kymmenen meni.

Ruhahaa, näyttää todella hupaisalta tuon öisen postaukseni katkeruus.

minh kirjoitti...

Tässä se taas nähdään. Eilen juuri mietittiin, että mennäänkö baariin kaljalle, tietäen, että terassit ovat ihan täynnä ja kaljaa on tylsä juoda ilman savukkeita ja hirveäksi etsimiseksihän se sitten meni..minä vihaan ja vastustan tuota tupakkalakia. Jos joku haluaa perustaa savuttoman baarin, niin siitä vaan, mutta miksi ei tupakoitsijoille savuntäyttämiä baareja; omalla vastuullahan sinne töihin mennään, wittu.
-minh-

veepygmi kirjoitti...

Juu, jokin siinä panee hanttiin, että mahtikäsky kertoo, mitä yksityisten pyörittämissä paikoissa ei enää saa tehdä - vaikka omistajat ja työntekijät olisivat eri mieltä. Kantapaarissa useampi kyyppi kärvistelee sauhunhimoissaan tai livahtaa vaivihkaa ulos.

Terveellistä, varmaankin. Ärsyttävää, ehdottomasti.

Piintyneitä tapoja on näköjään kertynyt siinä määrin, että olo muuttui ikäväksi. Nuo pienet häiriöt olivat sitten kirsikka kakussa. Jaksan helposti olla useita tunteja polttamatta, eri asia on missä sen haluaa tehdä ja mistä syystä.