2.3.2008

Turku maankartalle

Vihdoin löytyi uutinen, joka kertoo Vittuilun tuoreen Suomen mestarin 2008. Kisa käytiin ymmärtääkseni eilen Rovaniemellä rockravintola Grandessa, mutta aamummalla en saanut kaivettua tuloksia esiin. Onneksi Aamulehti uutisoi nasakasti, että voittaja on Ninni Saajola, joka täten lie keljuilemassa Turkua maankartalle. Sekä naisia sukupuolikartalle tässä vaativassa lajissa?

Loppuottelussa hän näyttää musertaneen rovaniemeläisen Hannu Ovaskaisen. Jos olisin toimittaja, utelisin kaiken uhallakin Hannulta miltä nyt tuntuu, sotkivatko naiselliset aseet keskittymistä ja johtivatko herrasmiehen velvoitteet finaalitappioon.

Onkohan Poppi-Hessu eläytynyt kisahuumaan voimallisemmin, kerta kisan virallisille sivuille ei ollut päivittynyt vielä tuloksia, saati tiedotusta kisan vaiheista. Oli siellä sentään tuo herkkä sarjakuvaruutu, jonka lainasin luvatta mainostustarkoituksissa tänne. (Jos on tarve, pyytäkää poistamista ennen kuin usutatte lakimiehet verenhimoisena laumana kimppuuni.)

Selvästi kisatoiminnan ja muun urheilun merkittävin uutinen eiliseltä. Teräsbetoni jäänee osattomaksi ja arvattomaksi huomisissa lööpeissä.

8 kommenttia:

SusuPetal kirjoitti...

Turkulaisena ja naisena minusta on itsestään selvää, että voitto meni oikeaan osoitteeseen.

Vaan Teräbetonin lyriikka kyllä hurmasi:

Missä miehet ratsastaa,
siinä lampaat ei voi laiduntaa.
Huh! Hah!

Tykkään!!!!

Kaura kirjoitti...

Turkulaisissa naisissa on sitä jotain! Myös sarjisruutu soittelee hennoimpia kieliäni.

Varapygmi kirjoitti...

Tervens! Maltoin vielä notkua koneen lähistöllä, että pääsin ilahtumaan kommenteista. Katselin Archie Bunkeria ja miellytti todeta, kuinka epäsankari hän on ja siten kenties kävisi muurinmurtajaksi turhanpäiväiseen patriarkaalisuuteen. Voi olla myöhäisvaiheiden kehitystä sarjassa.

Susup, kuinkahan tuo lyriikka säväyttää mannermaita? Hauskalta kuulostaa, seuraavaksi saatan kuulla pojan version, sillä 'Taivas lyö tulta' kävi siten tutuksi.
Ei tullut muuten edes mieleen, kuka tämä Kettuilun SM-voittaja oikeastaan on, voisihan hän olla joku sanavalmis etätuttu blogeista.

Kaura, mua kans ilahdutti tuo ruutu. Huomasitko edellisen polkan lopusta pahoittelut, että sörssin kuukaudella keikan päivämäärän? Se ompi 26.3.

Kaura kirjoitti...

Oli kyllä todella harmillista, että tuli turhaan käydyksi juapotelemassa kuukautta aiemmin :-D Arla-mainoskaan ei ole entisensä.

Kaura kirjoitti...

Kommentti tuli ny väärään polkkaan, mutku en tajunnut, että täällä oli peräti kaksi uutta! Ja tuo edellinen on vielä niin komeasti otsikoitukin!

Varapygmi kirjoitti...

Eipä hätiä, samaan spostilooraan rysähtävät silti. Ja joo, ruotsalaisissa asuu pieni, jonsei jopa keskikokoinen lehmä.

Polgara kirjoitti...

Komppaan Susua - ehdottomasti turkulaisuus ja naiseus on nyt vittuilussa valttia ,D Kiipp iiitt oooooonn!

Varapygmi kirjoitti...

Terve Polgara! Samaa touhua kuin tietokilpailuissa: en lainkaan epäile taitoja löytyvän naiseuden (ja turkulaisuuden) puolelta, hienoa että tulevat ilmi myös kisassa.

Itse asiassa, opin paljon vittuilusta muutettuani Turkuun. Meni molemmin päin, pitivät minua (liian) nokkavana vittuilijana ja minä sikäläisiä. Kulttuuri- ja tyylieroja varmaan.