5.4.2007

Pelataanko yksi nollaa

Riehaannuttavan jännittäviä sekä suoraviivaisia ovat nämä digiajan linjanvedot. Kaapelitalouksien asiat eivät minua suoraan koske, mutta on kiinnostavaa, jos vasta nyt on keksitty, ettei niissä tarvitsekaan joka talouden hankkia erikseen digiboksia. Näköjään näitä kaapelitalouksia sentään on 1,3 miljoonaa, joista vain 0,5 miljoonaa on hankkinut boksin. Aamulehdestä tutkin pekulointia, tässä linkki:

Analogiset televisiolähetykset voivat jatkua kaapelikodeissa

Siksi toisekseen, kaveri lähetti piristävän sähköisen pääsiäiskortin, joka selvästi kuuluu panna kiertoon, vaikka se kuulemma voi vanha ollakin. Hyvää pääsiäistä vaan digipäättäjillekin, mitähän kaikkea muuta keksitään vielä ennen syksyä?

1 kommentti:

Varapygmi kirjoitti...

Los Katastrofopoulos! Olin varovasti ajatellut, että lankalauantaina voisi narauttaa lääkepulloksi Rommiviinaa, jotta saisi karkotettua kurkusta karheuden.

Nyt toveri tuli käymään, kun haistoi varmaan että olin juuri saanut kalasopan kuumaksi, ja kertoi etteivät pitkärivattomat ole auki lauantaina.

Sitä päätöstä pidin yhdentekevänä, että kaljanmyynti alkaa vasta ysiltä, sillä on ääriharvinaista että hinku keppikaljaan iskisi aamuseiskan ja -ysin välissä. (Vaikka ketä sillä varjellaan, kouluun säntääviä nuoriako?)
Mutta tartteeko ja saako lääkemyymälää sulkea neljäksi koko päiväksi?

Pitää kai keittää keppikaljaa ja livauttaa siihen sokeria ja sitruunaa sekaan, jolsei totia saa. Ei jaksa enää alkaa viinataksiakaan hälyttämään.