28.1.2008

Tiedote teppoilusta

LEHDISTÖTIEDOTE 28.1.2008
Julkaisuvapaa HETI

Positiivisella näytteellä SM-kisoihin

Nokkeluus, nopeat hoksottimet ja hyvä verbaalinen ulosanti ovat jälleen arvossaan, kun Rovaniemellä kisaillaan 1. maaliskuuta Vittuilun Suomen mestaruudesta.

Vittuilun SM-kilpailut on Rehelliset Lapin miehet ry:n järjestämä leikkimielinen viihdetapahtuma, jonka perimmäisenä tarkoituksena on osoittaa, että fyysisen väkivallan sijasta kaikki erimielisyydet voidaan ratkaista puhumalla. Samalla järjestäjät haluavat muistuttaa, että myös itselleen voi ja saa nauraa. Kilpailu on avoin kaikille täysi-ikäisille suomalaisille, ja osallistuminen on maksutonta.

Vittuilun SM-kilpailu on siitä harvinainen SM-tason kisa, että mukaan pääsee vain antamalla positiivisen näytteen. Vittuilunäytteen voi antaa internetissä osoitteessa www.vittuilunsm.fi

Kilpailun tuomaristo tutkii määräaikaan mennessä annetut vittuilunäytteet, ja kaikki positiivisen näytteen antaneet pääsevät kisaamaan Suomen mestaruudesta.

Mukaan pääsee myös osallistumalla Vittuilun SM 2008 -karsintakilpailuun, joita on kolme: 8.2. Saariselällä, 16.2. Rovaniemellä ja 23.2. Kajaanissa. Karsintakilpailujen parhaat pääsevät 1. maaliskuuta Rovaniemellä käytävään Vittuilun SM 2008 -finaaliin.

Vittuilun SM-finaalissa kahdeksan parasta selviytyy pudotuspeleihin, jotka käydään pareittain aina mestaruuteen asti.

Kisassa tuomaristo arvostaa nopeaa reagointia ja hyvää verbaalista ulosantia, mutta rankaisee virhepisteillä, mikäli kilpailija kiroilee. Fyysinen väkivalta kilpailussa on ehdottomasti kielletty.

Vittuilun SM-kisat järjestetään nyt toisen kerran. Viime vuonna voiton vei ylitorniolainen Reijo Myyryläinen.

Lisätietoja tapahtumasta:
www.vittuilunsm.fi

x x x

Kun nyt täsmätiedotteen sain, menköön edellisen polkan täydennykseksi. Siinähän esitin varovaisesti ja osaksi arvaillen, miten loppukilpailijat valikoidaan. (Otsikkopalkki edelleen lainattu Rehelliset Lapin miehet ry:n pitämiltä virallisilta kotisivuilta.)

Ei kommentteja: