27.1.2008

Teppoilu alkoi taas

Eilen tuli tärkeä tiedote, kun Poppi-Hessu kertoi Kettuilun SM-kisojen 2008 ilmoittautumisen käynnistyneen. Tänä vuonna järjestetään kirjallisen karsinnan ohessa kolme alkukarsintakisaa ennen finaalia, joka pidetään rockravintola Grandessa Rovaniemellä, päivämääränä ollen 1. 3. 2008.
Ilmoittautumiskuponki (ja ylle lainaamani otsikkorivi) löytyypi Rehelliset Lapin miehet ry:n kisoja varten laatimilta kotisivuilta: V*ttuilun SM-kisat. Jos nyt oikein ymmärrän, loppukisoihin voi päästä pelkän ilmoittautumislomakkeen täyttämällä, eli antamalla siinä positiivisen v*ttuilunäytteen, mutta ottelukuntoaan ja saumojaan finaalipaikkaan voi kohentaa menemällä alkukarsintakisaan, jollaiset järjestetään keskeisissä taajamissa Saariselällä, Rovaniemellä ja Kajaanissa.

x x x

Vuosi sitten olin hurvittelemassa, kun Poppi-Heikki lähetti laatimansa kisakutsun tämän Teppoilu-kisan ensimmäiseen toteutumaan 2007. Ilahduin komeasta logosta ja mainoksesta, joka piti tänne tuupata otsikolla Talven kohokohta. Enpä aavistanut, että seuraavina viikkoina joutuisi niin moneen otteeseen ihmettelemään kisojen nousua esiin mediassa sekä raportoimaan kuulumisia Rovaniemeltä.

Aihe taisi kiinnostaa erilaisia tahoja ja laajempaa ryhmää kuin aikaisemmat satunnaiset polkkani, sillä kävijämäärä kasvoi tuntuvasti tammikuun hiljaiselosta helmikuun vilskeeseen. Tässä näyte Technoratin taltioimista kävijämääristä viime vuodelta, aika vuoristorataa näyttää olleen, vaan vastaavaa rataa ovat kulkeneet semikirjalliset ruilautuksenikin.
Mikäs siinä, hauskan irrationaalisena on jäänyt mieleen vatvoa kisaa, jonka suunnittelun esiasteita kuuntelin epäuskoisen huvittuneena pari vuotta aiemmin ja jonka yllättävästä menestyksestä sain melkoiset kiksit, kun näin terveen mottipäinen idea osataan sinnikkäästi ajaa päätyyn asti.

Arvokisan järjestäville Rehellisille Lapin miehille toivotan taas menestystä, joten suositankin, että menkää kaikki kilvan laatimaan v*ttuilunäytteitä tuonne kotisivuille, jotta finaalissa on sitten ympäri Suomen edustajia, jotka osaavat nasakkaan henkeen käyttää luovaa sanallista ilmaisua tylsemmän nakkarilla turpaanlyönnin sijaan.

Ei kommentteja: