23.1.2008

Palaan asiaan

Oli vähän kiirehiä, mut nyt palaan asiaan. Vaikka vielä on pari asiaa siivoamati, kuten yksi käännöshomma (jonka piti olla valmis pari viikkoa sitten, mutta ensin juutuin loppuvaiheisiin, sitten painoi kaksi muuta deadlinea hurjana päälle. "The sea was angry that day, my friend." Hatunnosto, jos joku tietää mistä tv-jaksosta tuo on.), toisen homman sivujen lopulliset tarkastukset, tiskit ja olisihan näitä.

Herkistyin tuossa alkuvuuesta, kun minulle lähetettiin kukkia ja vaihtoehtoisesti pokaaleja. Interfloran virkaa toimittelivat Kulinaarimurulan kokki Välispiikki, Viistolla pinnalla rönsyävä Kaura ja syvällisimmässä Afrikassa vaikuttavan Timbuktun väki. Kiitän ja pokkaan melki tippa housuissa. Teitin juttuja on ilo lukea.

Tuli mieleeni, että nykyisten lihatiskien ollessa mitä ovat, voisi perustaa Interfaunan. En luota ollenkaan näihin kylmähyllyjen "takuumureisiin" lihankimpaleisiin, sillä annospakattuna jopa sisäfile on ollut joskus masentavan sitkeää, vaikka isommista uunipaisteista (tms) on hyviäkin kokemuksia.
Vaan ollapa sellainen lihalähetti, joka toimittaisi kunnon lihaksen kotiovelle sopivasti riiputettuna ja autossa hölskytettynä. Eikö olisi kiva yllättää kaverikin satojen kilometrien päässä lähettämälle hällen nätti kasslerpuska komiana grillauspäivänä?

Vaihtoehdoksi lihaa karttaville voisi tietysti olla vielä Interfungi, jotta saisi herkkusienet samaan grilliin, puhumattakaan ohiammutusta jäniksestä metsästäjänleikkeen kastiin.

Hmmm jaaaa, vieläkö on lupa ja tarve lähettää You make my day -palkintoa etiäpäin? Listoilla on monta luottopolkkaajaa, joilta luen aina uutukaiset tuotannot, mutta moni heistä on tainnut jo kukkaspäivänsä viettää, kun olen ollut vähän hitaalla. Enkä halua kovistella ketään Sotta-Harrin tapaan, että: "Go ahead, punk. Make my day.", koska osaan repiä riemun irti valikoiden tai harvempaankin tahtiin toisten päivittelyistä. (Sivumennen, sotken varmaan kaksi kohtausta, joista toisessa Clint taas tivaa: "You might ask yourself one question, do I feel lucky. Well, do you, punk?" Sehän on ehdoton tapaus.)

Listaanpa silti pari näissä yhteyksissä harvemmin mainittua, joille soisin kukkia, pokaaleja tai lihanpaloja. Joukossa voi olla niin eri tai omiin piireihinsä kuuluvia hahmoja, ettei kimppu säväytä, mutta ovatpa sellaisia joita kernaasti silmäilen. Kuten Arina, Paholaiskylpyankka, Jukeblogi, Krapulablogi, Lohi aseenaan, Tehtaan varjosta ja Jazmanaut. Sitten olisi tietysti instituution asemaa omilla tavoillaan läheneviä blogeja, joita on myös mukava tutkailla, kuten Kemppinen, Populaari, Pastanjauhantaa, Sedis Blog, Dionysoksen kevät, Kirsi Pihan lukupiiri, Pulpetti ja mitähän muuta. Herkimmästä visuaalisesta otteesta pitäisi palkita tämä, jolla on kiintoisa alajaostonsa.

Vaan älyttömältä tuntuu listailu, koska a) en ole harrastanut kylliksi tutkivaa smurffailua Polkkalandiassa, b) aina tuntee pyllistävänsä johonkin suuntaan, jos toisia nöyrästi kiittelee, ja ennen kaikkea c) riemua on repinyt niin monelta taholta, ettei niitä kaikkia kannatakaan luetella. Kyllä kai suosikkini ovat huomanneet viihtymiseni, sillä olen häärinyt kommenttiloorissa riesaksi asti. Terveisiä kaikille teillekin, jos haamupäivitysten suman jälkeen vielä tänne horjahdatte. Tää ny o vaan tällasta.

13 kommenttia:

Varapygmi kirjoitti...

Ai niin, toimittaisikohan paistorasvat niille lihankimpaleille ja sieneksille sitten Interfloora? Ei mielellään. "Sas ny Kallu, eikö tää Peseli ookin hyvää." (?)

Jazmanaut kirjoitti...

Kiitos ja kumarrus & hyvä jos viihtyy. Vastapalloon lähetän täten virtuaaliset 500kg lihaa.
Ja yhteisestä kaljoittelusta tullaan vielä joskus polkkaamaan, kun tonteille osutaan...

Hmm... Kometan kotisivuilla lukee keikkailu- kohdassa että:
26.3.2008 - Klubi, Tampere (w/ Sydän, Sydän)
Siellä sitten???

Varapygmi kirjoitti...

Terve Jaz! Tuo pvm näyttää osuvalta tällä tietoa, koska pahimpia paineita asettavat lehdykät menevät edellisellä viikolla painoon ja keskiviikko on mainio päivä, sillä tarvittaessa vauhtia voi hakea Klubin vieressä sijaitsevan Pool-Boolin musavisasta (klo 19).

Että koetan parhaani, jos oikein livenä pääsee teitä tsuumailemaan ja jopati kaljan hörppäämään. (Tähän Homerin kuolaus ja "mmmm, beer", kun on kolme viikkoa tipatonta takana. Ei maar, ei kirpaise yhtään, paitsi jos notkuu pitempään kuppilassa.)

Kaura kirjoitti...

"...mikä siittä Peselistä tekee niin hyvää" väittää syöpymätön muistini. Joka valitettavasti voi olla väärässä.

Mää haluan kans mukaan Interfaunan kokoontumiseen! Kaksi sydäntä ja 500 kg lihaa on jokin uusi versio kahdesta leivästä ja viidestä kalasta? Uskon kyllä, että noista riittää isommallekin porukalle, kun kerta olen molemmat livenä joskus nähäny aiemminkin. ubztpgs

Vt kirjoitti...

Suosittelen myös Sydän, sydämeen keskittymistä siinä oluenjuonnin ja Jazmanautille kiljuttavien "anna nimmari ja rahaa!" -huutojen ohella. (Niin joo, Seinfeld. Hattu tänne!)

varapygmi kirjoitti...

Kaura, se oli ansa. Ei vais, keksin vaan heti että jotain meni pieleen, sitten tuli mieleen "…mikä TÄSTÄ peselistä tekee niin hyvää". (Enkä ole varma toki tuostakaan.)
Tarttisko järkätä laajemmat kokoontumisajot sydänliha verellä?

Vt, hattu on teitin. Meribiologi on tutkittu, vai häh? Sydän sydän tuntui hämärästi tutulta ja näytti sopivan vipolta juutuubin näytteessä, en panisi pahakseni senkään kuuntelua runsain iv-seerumein, koska silloin tippa on jo sallittu.

Almamaria kirjoitti...

Kukittamiset ynnä muut palkitsemiset ovat mukavia juuri siinä mielessä, että siten muut lukijat löytävät uusia ja mielenkiintoisia tuttavuuksia :)

Angela kirjoitti...

Kyllä sä kukkasesi ansaitset. Tiedätkö missä leffassa Clintti sanoo: "I'm a loner, but not a monk."?

Polga kirjoitti...

Hassua, sinäkin yhdistit heti tuon Make my day -jutun samaan mihin minäkin ;D Lihajuttu olisi kyllä tarpeen, en pistäisi hanttiin jos Intermeat toimittaisi kimpaleen jotakin kivaa ovelleni silloin kun vähiten sitä odotan...

Tosikko kirjoitti...

Voi kuinka tiedänkään tuon kumarrullistys-tunteen. Ja kun aina imarreltumisen lisäksi vaivaannun itseeni kohdistuvista kehuista niin jo on vaikeaa niiden levittäminenkin. Mutta kommenttilaatikoissa on kiva kieriä.

Joopa joo. Hyvää torstaita vaan.

veepygmi kirjoitti...

Tervens! Heti kärkeen tarttee todeta, että oli mukava aamupuhteiksi huomata paitsi ilahdus kommenteista myös helpotus siitä, etten teitille ollut liika rivosti pyllistellyt.

Almamaria, elä muuta viserrä, aika monet suosikkini olen löytänyt joko toisten linkeistä tai kommenteista.

Angela, kiitos. Mielessä kulki pitkä rivi Clintin elokuvia, mutta tuota en keksinyt. Ei se varmaan sekään ollut, jossa Shirley MacLaine esittää nunnaa? (Se taisi olla Two Mules For Sister Sarah.)

Polga, nyt olisi käyttöä jopati teeluupihivlle. Ja Interflorasta salaatit karppaushenkeen.

Tosiba, outoja kynnyksiä itselleen osaa rakennella. Tuumailen samaan henkeen kuin lahjoja ostaessa, että jos itse ilahtuisi, niin sellaista voi hyvin mielin kokeilla. Ihme kyllä olen saanut imarruskiintiöni melkein täyteen paarissa, en tiedä mistä sellainen röyhkeä kierteeksi äitynyt villitys sikisi, että sain kokea monesti kuinka puhuttiin hyvää päin näköä. Noloin puoli on ollut vaivautumisen yli se, jos menee halpaan ja uppoutuu toviksi omaan erinomaisuuteensa. Siitä onneksi oikeat kaverit palauttavat rivakasti alas.

varahvontta kirjoitti...

Oi kiitos kukkasista! Tämä tuntuu suorastaan etuoikeutetulta!

Olit muuten oikeassa siitä Fusilli-Jerrystä. Mahtavaa pöljäilyä on se, totesin eilen. Täysin käsittämätöntä, miten sekaisin niiden kaikkien hahmojen täytyy olla, mukaan lukien se proktologi rekisterikilpineen.

varapee kirjoitti...

Vassakuu ja kiitos, rikostoverini vara-alkuisuudessa! Hauska juketti, jos Fusilli iski samaan tapaan.

Jäin muuten kommenttini jälkeen miettimään, ärsyttääkö Seinfeldin miehinen turhailu (vielä) enemmän tai helpommin naisia.
Jossain ekstroissa selitetään sitä, että Elainekin kirjoitetaan yhdeksi jätkistä, vaikka erinomainen ja kaunis näyttelijä esittää sen toki eri tavalla.

Vaikkei naisia huonommin kohdeltaisi, harva heistä paljon objektia kummempi taitaa olla. Paitsi äidit, jotka ovat ehkä hivenen viksumpia kuin isät. Mottipäisiä piirteitä voi olla aika tasapuolisesti.

Siinon vähän sama kiemura kuin jos ääliöt valkoiset solvaavat mustaa, niin ajattelen sen halventavan pikemmin valkoisen tolloutta. (Tai päinvastoin, tieteski.)