25.11.2007

Ottaisin tämän, tämän ja tämän

Jaahampsis, Angela niin vetoavasti yllytti tekemään Kumman kaa -meeminsä, että pitää ryhtyä sulattelun jälkeen toimeen. Kiperiä kohtia oli useita, joko niin että molemmat viehättävät tai ettei kummastakaan saa vertauskuvallista suu- tai näppituntumaa. Otan linjaksi röyhkeästi, että kun molemmat kutsuisivat sängyltä vaihdettuaan jotain mukavampaa päälleen, valitsen kummalle antaisin kunnian vetää vielä mukavampaa päälleen.

Lyhyet selitykset ovat paikallaan. Teen samalla sinunkaupat ja käytän etunimiä, anteeksi vain omavaltaista tungettelua. (Se on toisaalta pientä noiden premissien jälkeen. Millainen Tanja mahtoi olla premissinä?)

{ } Sigourney Weaver
{x} Isabella Rossellini
Varhaisaikuisena koin Sigourneynkin vetovoiman, varsinkin SNL-sketsissä, jossa pilkattiin Alien-ratkaisua riisua hänet aina teepaitasilleen ilman liivejä, mutta Isabellassa on harvinaista salaperäistä taikaa, minkä tietenkin liian monet mainokset turmelivat.

{ } Kata Kärkkäinen
{x} Laura Malmivaara
Kata olisi heistä lähempänä pygmin mittoja, mutta Lauraa sattuu pukemaan pitkä ryhdikkyys minuun vetoavasti.

{ } Eva Longoria
{x} Angelina Jolie
Angelinaa ei aina erota huultensa takaa ja Eva taas on liian teollisen näköinen. En tiedä, molemmat kauniita, mutten ole ihan varma, onko heillä esimerkiksi ruumiintoimintoja lain.

{ } Anneli Saaristo
{x} Ulla Tapaninen
Harvinaisen kiperä kohta, sillä Annelin laulama "tyhjät sanat kolisivat kivinä laaksoon" ilahduttaa pollajukeboksissa, mutta toisaalta hänen kantavaa riitelyään ei ollut yhtä kiva kuunnella Pinellan terassilla Turussa ammoin. Ehkä Ulla olisi vekampi.

{x} Uma Thurman
{ } Nicole Kidman
Ei epäilystä, Umasta olen pitänyt vuosikymmeniä, olisiko eka salatapaamisemme ollut Gilliamin Paroni von Münchhausen tai Frearsin Valheet ja viettelijät. Nicole on monipuolinen näyttelijä, mutta ulkonäkönsä puolesta vetoaa yhtä paljon kuin kaunis nukke.

{ } Leena Harkimo
{x} Kirsi Piha
Leenankin viileä, asiallinen kauneus viehättää, mutta Kirsi vielä enemmän, erityisesti kirjablogissaan osoittamansa harrastuksen vuoksi. Sitä on ilo seurata.

{ } Jessica Simpson
{x} Christina Aquilera
Huitukoita molemmat, Jessicasta tulee ikävämpiä mielikuvia.

{x} Maria Guzenina
{ } Tanja Saarela
Marian katseessa ja persoonallisissa piirteissä on jotain kiinnostavaa. Tanja näyttää yhä missiltä, siis vähän epäihmiseltä, vaikka oli varmaan kauniimpaa kastia heistä.

{ } Victoria Beckham
{x} Niina Herala
Victoria on tuote, jota en ostaisi. Niinasta en osaa sanoa oikein juuta, en jaata.

{ } Pirre (Eija Vilpas)
{x} Hansu (Riitta Havukainen)
Fakta homman vanhoissa jaksoissa ovat molemmat huikeita, mutta arkisemmissa yhteyksissä heistä vetoaa Riitta selvästi enemmän.

{ } Lena Olin
{x} Geena Davis
Toisen sukunimi on suomen kieltä, toisen ex-mies taas on ex-suomalainen. Lenaan ei ole kummempaa kontaktia, Geenasta olen monessa elokuvassa tykännyt, jopa muinaisessa Tootsien pikkuroolissa.

{ } Erja Häkkinen
{x} Outi Mäenpää
Erja vaikuttaa jotenkin kolkolta ja etäiseltä, Outilta on nähnyt jonkun hyvän roolityön.

{x} Irina Björklund
{ } Miia Nuutila
En muista tähän hätään Miiaa, joten Irina pyyhkäisee ohi monilla kiinnostavilla elokuvaesiintymisillään.

{x} Julia Roberts
{ } Sarah Jessica Parker
Jaa-a, Julia iski aika tymäkästi muinoin Pretty Woman -elokuvassa. Vähin Erin Brockowich oli kans ihan kiva. Sinkkuelämää olen kans kattellut yllättävän paljon, muttei Carrie siinä eniten eroottisena hahmona säväytä.

{x} Kiira Korpi
{ } Eva Wahlström
Nuoria tyttösiä, en osaa ajatella naisina, mutta suositaan nyt tomperelaista. Sitä paiten, olen haaveillut tilannetta, että neiti Korven poikaystävälle joku huutaisi "Kiiras tuli!" (Mieluiten ehkä intiimissä tilanteessa neiti itse.)

{x} Hillary Clinton
{ } Päivi Lipponen
Hui sentään, ei mitään Päiviä vastaan, mutta olisihan aito ballbuster hauska kohdata.

{x} Susanna Sievinen
{ } Susanna Kuronen
Mahdotonta. Orkesteri, Ruusus-jenkkaa!

{x} Lisa Marie Presley
{ } Céline Dion
Mahtava fantasia, jos pääsisi Frank Drebinin sandaaleihin ja saisi soimaan Herman's Hermitsin styken I'm Into Something Good, niin voisin kirmailla Elviksen lesken kanssa. Ai niin, tuo on tytär, saako vaihtaa äitiin? Nice beaver!

{ } Kaija Koo
{x} Anna Hanski
Jaa miksi? Ehkä Kesäviinin ja parin muun mukavan rallatuksen takia.

{x} Arja Alho
{ } Angela Merkel
Suosin kotimaista. Ei kai tämä Arja kehuskellut aprikoosillaan? Se vähän pelottaisi.

{ } Aira Samulin
{x} Tarja Halonen
Pressan kaa en oo koskaan ennen ollu.

{ } Demi Moore
{x} Jennifer Aniston
Nyt pitää tunnustaa se motiiveista kenties ilkutuin, elikkäs ryntäät. Demi viehätti nuorena ja luonnollisena, mistä onkin paaaaljon aikaa, kun taas Jenniferin kolmiulotteisuus hätkäyttää yhä.

{x} Kristiina Halkola
{ } Katri-Helena
Ostin Krrr*… Halkolan varhaisalbumin kummitytöllekin lahjaksi, koska siinä on loistavaa Chydenius-kamaa. Olikohan se Jos rakastat? Kantri-Helena on hupaisa tapaus hänkin, mutta ei vetoa. Kuka uskaltaisi astua Panu Rajalan merkkaamalle reviirille?

{x} Naomi Campbell
{ } Claudia Schiffer
En piittaa ökymalleista, mutta mitä tummempi iho, sen vähemmän poseeraus ehkä kiusaa. Joo, koska ne on kaikki samannäköisiä.

{ } Sofi Oksanen
{x} Leena Lehtolainen
Sohviin kammetessa tulee usein selkä kipeäksi, koska olen niin pitkä. Neitosesta en taas tiä pal mitään, mutta valitsen Leenan, koska hän pitää ramopunkista ja olen viihtynyt kirjojensakin parissa.

{x} Salma Hayek
{ } Pamela Anderson
Pamela oli kuulemma kaunis ennen leikkauksia, mutta nykyään on pelottava. Hayekin pikanoppaa kutsun nimellä Salman Rushdie. Pilasi paljon, että näin elokuvan Frida, mutta silti.

{x} Madonna
{ } Melanie Griffith
Melonista olen tykännyt monessa elokuvassa, varsinkin mikkihiiripiipityksestään nuorempana. Madonna taas on vetänyt sellaisia övereitä, että on tuntunut rasittavaltakin monesti. Valitsen vanhojen hittien, sanotaanko Immaculate Collectionin pohjalta.

{ } Sandra Bullock
{x} Gwyneth Paltrow
Anteek Sandra, että hylkään, mutta Gwynethiä elokuvassa Rakastunut Shakespeare on vaikea ohittaa. Gwynethiä on myös kiva taivutella: Gwynethkö on valintasi? Gwynethpä Gwyneth.

{ } Agnetha Fältskog
{x} Anni-Frid "Frida" Lyngstad
Hee hee, tätä piti miettiä jo ennen kuin opin tumputtamaan tai pääsin lukioon, kumpi nyt tulikaan ensin. Pidän vanhat asemat: Frida. (Vaikeampaa olisi, jos tässä olisi toisena Charlien enkeleistä se vähän pienempit*ss*nen, siis porukan älykkö.)

{ } Halle Berry
{x} Penélope Cruz
Halle on kyllä hekumallinen, mutta Penelopen sarja espanjalaisia elokuvia vie heittämällä ohi.

Huh, loppuivathan ne sentään! En uskaltanut hakea kuvia valintojen tueksi, koska selaimessani ei ole mitään aikuissuodatinta. Tämähän olisi kestänyt pian koko yön…

* Halkolan kohdalla piti tehdä poikkeus, ei irronnut etunimi. Syitä en arvaa eritellä.

8 kommenttia:

Angela kirjoitti...

Ah miten nautittavaa :) Olitko sinä(kin) ihastunut siihen ruskesilmäiseen enkeliin? Niin monet muutkin miehet yllättävää kyllä.

Nyt odotan vieläin malttamattomana sitä toista listaa...kah mitähän Varapygmi valitsee. Onkohan meillä sama miesmaku? Äläkä kurki! Kerää rauhassa voimia.

Varapygmi kirjoitti...

Kyllä hällä taisi ruskeat silmätkin olla, ainakin hiukset. En ollut kyllä lähelläkään miestä silloin, hyvä jos kellit olivat laskeutuneet, joten vinkkeli oli erilainen.

Täytyy rypistää vielä vähän hommia, mutta eiköhän se mieslistakin vielä hoidu. Varmaan paljon nopeammin, kun ei houkuta jäädä maistelemaan.

--KATA-- kirjoitti...

Tämä oli hekumallinen nautinto lukea.

Varapygmi kirjoitti...

Oho, Kata! Eikö tuo esineellistäminen yhtään kirpaise? Vai ovatko sexysymbaalit jo itse joko tehneet tai tilanneet sen?

Mua toki nakratti ja rentoutti ottaa vähän sika-asennetta, kun ei tartte ittensä kanssa tosissaan olla, mutta oletin sen näyttävän karulta.

Allyalias kirjoitti...

Hyvä lista se on, en minä sillä. Mutta minä olisin ennemmin lähtenyt Lena Olinin kelkkaan.

Anistonin kolmiulotteisuus oli yllätys. En ole koskaan ajatellut hänen ulkoista maantiedettään kuuluisaa hiuskuontaloa etelämmäs. Mutta pitääpä katsoa jokin frendiuusinta ihan uudella silmällä...

varapygmi kirjoitti...

Terve, Ally! En tiedä onko minulla juuri sääntöjä, millaiset kohteet tirkistelyssä viehättävät, paitsi ehkä iloinen ja terve suhde omaan olemiseen.

Joskus hytkäyttää pitkän naisen uljaus, ehkä Geenankin kohdalla. Ei sillä, ettenkö voisi taipua, jos Lena vonkaisi tanssimaan tai saatillekin.

Kyä Jenniferillä ulottuvuutta on ja aika persoonalliset kasvotkin, vaikkei hän mikään suosikkini ole näyttelijänä. Onkohan edes tehnyt Rachelia merkittävämpää roolia?

--KATA-- kirjoitti...

Ei kirpassut, en edes ajatellut asiaa tuolta kantilta ennenkuin luin kommenttisi!
Ai kauheeta, oliko tässä nyt sitä kuuluisaa naisten esineellistämistä vai? Luin tätä kuin semmoista huumoriplokia.
Mä ainakin analysoin julkkiksi ihan miten huvittaa. Jo lapsena plärättiin siskon kanssa suosikkia ja oltiin että "kumman ottaisit", "mut jos olis pakko".

Varapygmi kirjoitti...

Jou mama, hupina otin sen toki, mutta joskus sävähtää huomaamaan, että tiirailuasennetta ei kannata siirtää tosielämään tai ainakaan sitten yllättyä, jos sen saa takaisin silmilleen.
Eihän sillä ole mitään väliä, mitä höyryän satunnaisista hahmoista satunnaisten mielikuvieni pohjalta, kunhan muistan jorinoiden turhuuden vaan itsekin.