tag:blogger.com,1999:blog-37134856.post6399144069313138972..comments2023-10-28T16:00:12.594+03:00Comments on Osmo Poliitti: Visailua ja tortillan etupurentaaVarapygmihttp://www.blogger.com/profile/07701555773727054034noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-37134856.post-19663569625848703062007-09-12T07:25:00.000+03:002007-09-12T07:25:00.000+03:00Urpo, daarlinki, mullapa ei ole nälkä eikä jano, p...Urpo, daarlinki, mullapa ei ole nälkä eikä jano, pientä nikkistä vaan.<BR/><BR/>Kaura, perjantaina? Tarttisko mun tietää miftonkyse? Heilun silloin pojan kanssa, la-aamupäivään asti. Ai niin, Fartturissa taisi olla silloin perinnevisa, jossa olen harvoin käynyt.<BR/><BR/>Ruoka ja juoma olivat maullaan, taidan kirjoittaa niistä polkan, koska guacamolekin onnistui hyvin ja resetin lupasin.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-37134856.post-53295970489881052852007-09-11T22:31:00.000+03:002007-09-11T22:31:00.000+03:00Ooxää ehkä perjantaina tulossa visaa vinguttamaan?...Ooxää ehkä perjantaina tulossa visaa vinguttamaan? Mietiskelen tässä semmoista vaihtoehtoa, että äityis ihan vallan. Kuakkamoolesta tulee aina niin kova jano.Kaurahttps://www.blogger.com/profile/16083284852616599161noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-37134856.post-37973556814911815662007-09-11T15:06:00.001+03:002007-09-11T15:06:00.001+03:00Vaikka söin just.Vaikka söin just.Urpohttps://www.blogger.com/profile/07718650509382482379noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-37134856.post-9562354243279355882007-09-11T15:06:00.000+03:002007-09-11T15:06:00.000+03:00Mulle tuli nälkä.Mulle tuli nälkä.Urpohttps://www.blogger.com/profile/07718650509382482379noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-37134856.post-1763437256983649212007-09-11T13:19:00.000+03:002007-09-11T13:19:00.000+03:00Moi! En ole häävin kokenut avocadojen ostaja, eikä...Moi! En ole häävin kokenut avocadojen ostaja, eikä tarjonta täällä yleensä päätä huimaa. Nyt löytyi aika lupaavia, tummia ja sopivasti vähän pehmoisia, luulisin menneen Ruun ohjeen mukaan. Yhtä aussiviiniäkin tuli muuten ostettua, de Bortoli 2006 Merlot.<BR/><BR/>Ja Kata, mulla on sellainen ohje, jossa avocadoa jatketaan desillä kermaviiliä. Taidan kyllä soveltaa partaäijä-jugurttia (turkkilaismallista siis), kunhan nyt ensin katson miltä pohja näyttää.<BR/><BR/>Menivät muutenkin heettiläiseen suuntaan ostokset alkuperäisestä texmexistä, sillä juomana on punjun ja oluen ohella ouzoa.<BR/><BR/>Saa nähdä mitä tulee, lupaan laittaa resettiä, jos syntyy iloisia kokemuksia.Varapygmihttps://www.blogger.com/profile/07701555773727054034noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-37134856.post-74460275428855775202007-09-11T12:15:00.000+03:002007-09-11T12:15:00.000+03:00Guakamole pitää AINA tehdä itse. Nyt vaan hämmäste...Guakamole pitää AINA tehdä itse. Nyt vaan hämmästelen että mitä se kermaviili siellä tekee? Reseptiä kehiin.--KATA--https://www.blogger.com/profile/01105758587165201068noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-37134856.post-79682632844065442572007-09-11T10:00:00.000+03:002007-09-11T10:00:00.000+03:00Joo, avokado tosiaan kantsii kypsyttää loppuun saa...Joo, avokado tosiaan kantsii kypsyttää loppuun saakka elikä sehän on valmis murskattavaksi, kun se on musta päältä ja puristettaessa mukavan pehmoinen. Mutta tämän varmaan tiesitkin. Otan kantaa, koska polkkasi sai minut nieleskelmään. :) -ruuAnonymousnoreply@blogger.com